“Besramni nakot u smeću zvanom Danas”: Nova hajka naprednjaka na redakciju Danasa

Ostavite komentar


  1. …u noge se uzda…
    Danas treba da ignoriše baljezgarije koje AV izgovara, a ne da ih u dva teksta obrađuje…
    Šta je Danasu uopšte trebalo da bavi ovom temom???

  2. Бесрамни накот, тзв. српска власт, оде за месец дана у неповрат.

  3. G. Musliu zaslužuje javno izvinjenje sa najvišeg mesta u državi. On je žrtva, i to ne prva, režima koji se na vrlo pervertiran način obrušio na ovog časnog čoveka ogavnim šovinizmom iz prostog razloga što je ALBANAC.

  4. Kada penzionerima budu vratili otete penzije uredbom Vlade iz 2013. mozemo da pricamo o ekonomskom tigru. Lako je uzeti po 3000€, a onda davati pomoc od 200€. To svako ume.

  5. Kao što sam rekao u komentaru na članak, počinje istog momenta. Uz mahanje Danas-om. Sada mi je jasnije otkud ovoliko besmislenih botovskih komentara na portalu Danas-a. Dobijaju naloge da komentarišu, samo se nadam da neko od pismenih i pročita po neki članak, zarazi se i ne ostavlja više Danas.

  6. Zašto brinete? „Ugledni“ Kurir je Vučićevu majku izjednačio sa pomijama !!!

  7. Ako je neko već ušao u ovaj medijski rat koji se vodi koliko i na političkom nivou između vlasti i opozicije, onda stvarno ne treba da se kuka. Inače ovo „pranje“ je baš bedno. Kao nismo rekli da je Musliju Vučićev otac, samo smo flertovali sa ovom monstruoznom laži jer znamo da mu smeta. A onda kada se dobije odgovor, kreće kuknjava. Ili nastavite to što radite, ali ponašajte se hrabro, a ne ovako da se prvo zalaje a posle zacvili.

  8. Od nekih prostaka iz SNS-a je iluzorno ocekivati nesto pozitivno jer svi redom lece svoje komplekse i smetaju im pametniji a primer je DANAS koji im smeta zato sto zaposleni u njemu profesionalno obavljaju svoj posao.Da riba smrdi od glave potvrdjuje i Aleksandar Vucic koji se bavi sa „Rekla kazala“ i ogovaranjem lista Danas i televizija N1 i Nova koji za razliku od dno dna tabloida i televizija sa nacionalnom frekvencijom zasluzuju samo pohvale jer profesionalno obavljaju svoj posao.Da je Srbija uredjena drzava tabloidi ne bi mogli da sire lazi kao sto to rade, a dno dna televizije ne bi mogle da emituju program jer sire lazi po nalogu zna se koga i daleko su od profesionalnosti.

  9. Kao i mnogo puta do sada vi ste se „upecali“ na mamac i dali dobar povod da vlast svoju kampanju bazira na vašim tekstovima. Možda bi trebalo da razmislite o „kreativnosti“ vaših novinara jer velika želja i dobra namera nisu uvek garant uspehu.

  10. Morate razumeti ove niže SNS pljuvače, njima se sad bukvalno radi o glavi! Toliko su potonuli u kriminal, bezakonje, toliko su zle krvi isprolivali da im ovaj poraz na izborima što im se sprema, dolazi kao zora i sunčevi zraci vampirima u praskozorje. Sad su najgori, ali nije loše da ih podsetite da ipak neće biti dovoljno da kažu da su se ili šalili ili bili prisiljeni. Praskozorje – ipak najlepša srpska reč!

  11. Ne vidim tu nikakav poseban razlog da predsednik jedne zemlje daje na znacaju ovakvim salama koje je licno on inicirao. Samo trazi i najmanji razlog kako bi saopstio onu njegovu poznatu:“ Eto, oni meni diraju porodicu…“

  12. Na ovom žargonu mislim da im zavidi svaki uličar u ovoj zemlji, a i šire… „Gospoda“ narodni poslanici… Fuj!

  13. Sve najodvratnije u glupavoj propagandi stalno izvrcu ono sto oni rade i to prebacuju opoziciji.Radikalska pamet ovog puta nece proci.Prosto sejanje mrznje ,lazi i primitivizam.

  14. @Egej. Ako je neko sagradio politicku karijeru na cviljenju, to je svakako Vucic (kuknjava na ‘diktatora’ Tadica). Sto se vise pravda na ovu temu, postaje sve sumnjiviji.

  15. Jedan od branilaca lika i dela predsednika je i N. Bakarec. O njegovom liku i delu:
    na Guglu: Portret savremenika – Nebojša Bakarec Vreme broj 1598

  16. Za @Egej. Vi ste sigurno pripadnik ruralne populacije. Zasto to tvrdim? Zato sto je funkcionalna nepismenost zastupljena samo u tim podrucjima u Srbiji. Procitali ste nesto o gospodinu Musliju napisano u Danasu(i dokazali da ste pismeni), a zatim napisali ovaj komentar i tako dokazali da niste razumeli procitano(tj. dokazali ste da ste funkcionalno nepismeni). Sledeci put, molim vas, citajte sa razumevanjem.

  17. Režim sve više ogoljuje svoj nasilnički i lažljivi, prevarantski i primitivni karakter, u želji da još malo sačuva okupaciju države i svoje grupne i pojedinačne bezakonije i privilegije, nauštrb većine obespravljenih i osiromašenih građana Srbije. Samo neka otkrivaju svoje pravo lice i mulj u koji su uvukli i državu i narod. Podrška svim nezavisnim medijima i hrabrim profesionalnim novinarima Danas-a, N1 i Nove.

  18. Čim se ratni i tranzicijski profiter toliko pravda…
    Osoba bez morala, bez karaktera, bez trunke poštenja i iskrenosti, bez ičega što bi ga makar malo učinilo čovekom, ne može da odstupi. Duboko je zaglibio, neko će morati da mu pomogne, da ga dovede do sudnice.

  19. NEPOMJANIK JE GOVORIO PRVI,
    O OCEVIMA,
    NA TELEVIZIJAMA,
    SA KOJIH SE NE SKIDA!

    CESTITKE I
    LEPE ZELJE,
    PRODUKCIJI: „DANAS“

  20. Molio bih novinare Danasa da svaki put kad objave Bakarcevu izjavu za komentar pozovu Vladetu Jankovica. Taj gospodin je direktno odgovoran sto Bakarec nije bio javno ucutkan i marginalizovan pre 20 godina. Prof. dr V.J. ga je stitio.

  21. AV izmišlja kojekakve gluposti, da bi ga naprednjačka nakot kao branio, posle mu i bandi njegovoj krivo kad istina izadje na videlo, kao i za „atentate“!

  22. Čovek zanemi kada se Djukanović i Bakarec pitaju- mogu li oni niže!?! Njima je poznato kako izgleda dno dna po kome oni stalno mešetare!

  23. Mozete da pisete sta god hocete i vi i oni drugi, a na izbore izlaze gradjani i odluku donose nevezano za kojekakve besmislene natpise ili izjave. To nikako ne menja moj stav. Meni bitne druge stvari u mom zivotu

  24. Za koga da glasam? Ima li opozicija ime, ili je to opet neka prevara. Glasću šta mi deca kažu. To je njihova budućnost.

  25. Tito , Milošević , Vučić , Dosta više kulta ličnosti kojekakvih diktatora i nedemokrata . Vreme je za istinsku demokratiju u Srbiji i istinski pravnu državu .

  26. Vladajuca sekta forsira ovu pricu da se nebi pricalo o izdaju Kosova i dovodjenja naroda do prosjacenja, zastiti kriminalaca, proizvodnji tajkuna bliskih njima,…

  27. Sudbina Bakareca, Đukanovića, Orlića i sličnih će biti ključno pitanje za buduću vlast. Ako i ovaj put, kao 2000. godine, takvi ološi ostanu bez zaslužene kazne, džabe krečimo.

  28. @007
    O kakvoj proveri pricas? Znas li, uopste, sta je to u novinarstvu?
    Da budem iskren, o ovome (napadima na Danas zbog intervjua sa gospodinom Musliju, prvo sam procitao u jednom prorezimskom mediju (Ostale ne treba citati jer je bogzna koliko puta dokazano da im tekstovi stizu iz istog (epi)centra, te ne treba gubiti vreme jer su isti. Cak iste greske (stilske, pravopisne, gramaticke… ponavljaju. Elem, tek onda sam otisao na sajt Danasa i procitao intervju. Prvo sto mi je palo u oci je da je taj intervju PRENET sa sajta AL DAZIRE. A to provladini mediji i, pa ni ovi koji govore u „u odbranu lika i dela“ Nepomenika ne kazu. Ni jednim slovom ne pominju Al dzaziru.
    Naravno, prenosenje teksta ne oslobadja odgovornosti onoga koji prenosi tekst, ali u tom tekstu-intervjuu nema ni u tragovima napada ni ad hominem ni ad personam.
    Dakle, @007, ta“provera“ je uradjena vrlo, vrlo korektno i savesno. A, da li je to slucaj (savesnost i korektnost) sa „komentatorima koji brane „lik i delo“ Nepomenika?

  29. Ovo ih je previše zabolelo, više nego što bi bilo normalno! U ovoj Zemlji ništa nije nemoguće a ne bi nam bilo ni prvi put jer smo imali jednog koji ni srpski jezik nije uspeo da savlada do kraja života, pa ni do danas nismo sigurni ko je on bio zapravo!

  30. Da je nakot, nakot je! Samo se zna ko je nakit. Nakot su nepismeni, neobrazovani, podmitljivi, bedni jadnici koji glasaju za jedan sendvič i hiljadu dinara. Svuda u svetu gladači se mame i pridobijaju na razne nalinr, obećanjima i slično. Jedino ovaj nakok ovde glasa za bedni, smrdljivi kolut parizera i obećanje da će živeti bolje od penzije od 25.000 dinara…

  31. Pitam…zar političari nemaju akademski , već… nego ..rečnik uličara,
    prihvaćen od represenata
    vladajuče stranke tj.SNS!?
    ..

  32. @ KG
    Немој тако !
    А шта ако му је обећао „ Тата, бићемо заједно у нашој Republjik Kosova „

  33. g. Vucicu i g. Orlicu vi li pomenuste da treba da kampanja bude pristojna, dostojanstvena, civilizovana, itd., pa gde nestade to pristojno, civilizovano, dostojanstveno, ili to vazi recimo za vas dvojicu a za ostale clanove SNS ne vazi, sram vas bilo, sa nadom da vam svi pristojni, dostojanstveni, civilizovani gradjani R. Srbije vide ledja na ovim izborima. Ziveli

  34. A mogli bi već jednom da se dogovore čiji je Danas! Šolakov ili Đilasov? Niste uigrani, lupetarate nepovezano!

  35. Bože dragi, ima li u Evropi većeg smeća nego među nazadnjacima iz SNS na čelu sa njihovim vođom ili vlasnikom partije, kompletnog članstva i bar dele cele Srbije- inicijala AV? Ubeđen sam da NEMA, kod njih je samo smeće do smeća. I sada tamo neki pljuju na DANAS zato što piše istinu? Napisao bih da treba da ih je sram, ali to ne vredi, esenesovci ne znaju šta znači ta reč.

  36. Bakarec je u svakom pogledu teska sramota za srpski narod. Nadam se da ce doci dan kada ce odgovarati zbog svog poganog jezika i za sva zla koja cini. Jezik koji koristi najbolje odslikava njega samog.

  37. Jednostavno je.PRVI STE POČELI!Uz ovakve ,navodno nez.novine gos’n Vučić ne treba da brine za svoj rejting.

  38. Da je Bakarac nikakav da nikakavje a daliste i vi nikakvi da nikakviste,prošle izbore nisam izlazio na glasanje a oveću sigurno izaći upravo zbog vas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.