“Besramni nakot u smeću zvanom Danas”: Nova hajka naprednjaka na redakciju Danasa 1Foto: printscreen/Instagram @buducnostsrbijeav

Članovi SNS-a i tabloidi ponovo su pokrenuli hajku na Danas, navodeći da redakcija našeg lista tvrdi da je novinar Fahri Musliu otac predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što nije tačno.

Povod za najnovije napade je intervju sa Musliem, koji je Danas preuzeo od Al Džazire i objavio ga na portalu i današnjem broju lista. Istog momenta je krenula prorežimska tablidna hajka, a pridružili su im se i funkcioneri SNS-a Vladimir Đukanović i Nebojša Bakarec.

– Može li ovo smeće od Đilasovog tabloida niže? Sram vas bilo! – napisao je Đukanović na društvenoj mreži X.

Na njegovu objavu nadovezao se Bakarec dodajući da “mogu oni niže, videćemo to do kraja kampanje”.

“Besramni nakot, bednici po imenu Šolak, Đilas i Draža, u Šolakovom smeću zvanom „Danas“, poseže za najnižim neljudskostima! Mi smo Vlado neuporedivo bolji od njih. Mi nikada nismo ni pominjali roditelje i decu Đilasa, Šolaka i Draže, a kamoli da ih dehumanizujemo. Nikada ih nećemo ni pominjati. Zamislite, kakav očajnik mora da budete, da u izbornoj kampanji izlaz vidite u vređanju majke i oca predsednika Republike Srbije! Neljudi Đilas, Šolak i plaćenik Draža lapću pomije iz svinjskog valova – važno im je samo da im je drobina puna. Da li lapću iz čanka ili valova, svejedno im je!”, napisao je Bakarec.

Slična hajka pokrenuta je i nedavno nakon teksta „Albanac u Beogradu: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?” kada su naprednjaci tvrdili ono što nikada u Danasu nije rečene, da je Musliu Vučićev otac. Potrebu da reaguje tada je imao i predsednik Srbije, snimivši video sa svojim ocem Anđelkom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari