Vučić: Još jedanput vam kažem, moj otac je Anđelko (VIDEO) 1Foto: printscreen/Instagram @buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslednji je u nizu političara na vlasti koji se obratio javnosti povodom teksta u Danasu, učitavajući nam ono što nikada nismo tvrdili – da je Fahri Musliu njegov otac.

Sam Vučić ga je pomenuo gostujući na televiziji rečima „Musliu nije moj otac, moj otac je Anđelko“. List Danas je objavio tekst „Albanac u Beogradu“: Ko je Fahri Musliu, za koga Vučić govori da mu nije otac?“, što je bio povod za orkestriran napad naprednjaka na novinare naše redakcije.

Nakon premijerke Ane Brnabić, ministra Tomislava Momirovića koji nam je čak i pretio, te brojnih funkcionera SNS-a, preko Instagram naloga obratio se i sam predsednik, u zagrljaju sa svojim ocem Anđelkom, poručujuči javnosti da mu je on otac, i da je ponosan na njega.

„Oni političari koji su preko svojih medija pokušali da napadnu porodicu Vučić, nisu napali samo moju majku, moga oca, mene … Oni su napali svaku porodicu u Srbiji. Oni žele uništenje naših porodica, oni žele uništenje naše zemlje. Napisali su, za one koji ne znaju, da sam demantovao da je izvesni gospodin Fahri Musliju moj otac, želeći da kažu da on to jeste.

Ponosan sam na svog oca, na svoju majku. Znam koliko je poštena, časna i odana bila, i njemu, i porodici, i državi. Još jedanput da vam kažem, moj otac je Anđelko, ja ga volim beskrajno. Sačuvaćemo sve porodice u Srbiji i sačuvaćemo Srbiju od vas neodgovornih, progonitelja koji biste da srušite sve što je ova zemlja napravila“, poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari