Vučić: Još jedanput vam kažem, moj otac je Anđelko (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ono kad trazis sukob tamo gde ga nema, da bi skrenuo paznju sa drugih problema. Ko Vas je ovlastio predsednice, da de facto priznate Kosovo? Ko Vasje ovlastio da tzv lex specialisima, rasprodajete i komadate nasu drzavu pri tome ostvarujuci licnu korist? Zasto je sve u Srbiji ovoliko skupo? Kako ce da zive nasa deca kad sve rasprodate? Pustite se tih Informer fazona.

  2. Šta ste zapeli, možda mu stvarno nije otac 🙂 I ovo je ta „predizborna kampanja“ o trošku svih nas?! Naprosto da se naježiš od onoga šta dolazi posle i bez da si „vidovit“.

  3. Vučić ponovo koristi političku kuknjavu u kojoj, nazalost, podseca na onu lepu decju pesmu: „Tata kupi mi auto bicikl i romobil…samo fali TATA KUPI MI IZBORE

  4. Tužno, ovaj čovek više ne zna gde udara. Džaba mu sve, ne bih mu bio u koži za sve pare i svu vlast ovog sveta.

  5. Ovo je samo njegova ogavna kampanja. On je tema koja treba da se „vrti“ stalno i njegov lik mora da bude stalno u svim vestima.

  6. Ne znam genezu „slučaja“ ali predpostavljam da je neka budala to napisala na društvenim mrežama, pa je Vučić od toga napravio „slučaj“, tako radi najčešće. Onda to preuzmu poltroni, nadovežu se botovi i eto glupe priče. Tako funkcioniše predsednik države. Jadno.

  7. Ja samo znam da je slicnost sa Fahrijem neverovatna, i da je to bio kolega vuciceve majke(radili su zajedno).

  8. Pa ti lepo tuzi za uvredu casti pa da se DNK analizom utvrdi ko ti je otac.To bi bilo jedino logicno onjasnjenje.Ja nemam nista protiv da Albanac bude predsednik Srbije ako ga vecina izabere samo to mora da se zna.Da,naravno da ti je Musliu otac samo sto je on za razliku od tebe gospodin covek

  9. AV će biti upamćen kao političar koji je Srbiju zadužio za više od 20 milijardi dolara, za sad. Toliko nas nisu zadužili svi koji su o tome odlučivali pre njega

  10. Ne liči na oca, ne liči na majku (uopšte), a liči na Fahrija (iz aviona…). Ja se ne bih oglašavala na njegovom mestu. Time samo daje na značaju celoj priči. Kao i da je bitno na kraju krajeva ko mu je biološki otac. Nije ga on podigao i vaspitavao. Ali da negira očigledno – to je bezveze.

  11. Crveno-crna koalicija, sampion u postizanju politickih autogolova i diletantizmu since 1987.

  12. Zbog posla nema vremena da spava,ali zato ima da demantuje traceve kako na svom profilu tako i na javnim frekvencijama. Moze li mu se verovati?

  13. Ako vam je toliko stalo do toga da dokazite da vam je Anđelko otac, i da jednom zauvek prekinite spekulacije oko toga, ond zasto ne date uzrok vasega DNA i DNA Anđelka javno preko telivizije nekoj nezavisnoj stranoj agenciji specijalizirana za analize DNA i koja ce javno da nam saopsti rezultate , to jest do potvrdi to sto vi usmeno saopstavate ili ce vas demantovati javno?

  14. Jadan Andjelko, tuzna lica, morao da udovolji ovom bezobzirmom coveku i da zadovolji njegovu folirantsku propagandu.

  15. Nikoga u Srbiji ne zanima, ko je otac Aleksandra Vučića, ali većinu građana itekako interesuje njegova odgovornost za katastrofalnu unutrašnju i spoljnu politiku, čime su i država i građani dovedeni u izuzetno tešku situaciju.

  16. Ma čoveče, koga uopšte briga ko je tebi otac, idi leči se od bolesne potrebe da se svet vrti oko tebe
    Mi treba da izguramo mesec dana sa ovakvim cenama, da preživimo, treba ljudi da se leče u bolnicama gde nema lekara… šta nas se tiče ko ti je otac

  17. Anđelko je Vučićev otac to je svima jasno .Zalud se opozicija trudi da prikaže da je drugačije.

  18. Podrska Vučicu i njegovoj porodici. Strasno je kakve gnusne laze iznosi opozicija i mesa nečiju porodicu u njihovu prljavu kampanju, postupci opozicije su za svaku osudu i nadam se da će odogvarati za ovo sto su uradili.

  19. Porodica je svetinja i ne treba je dirati, a jos manje je koristiti za prljave kampanje kao sto to sad radi Djilas i njegova kompanija.

  20. Sramno je i jadno kad se politicki protivnici odluce na ovakve napade na porodicu. ovakve ljude bi trebalo odma sankcionisati i zatvoriti.

  21. Jadne li nam opozicije kad joj se kampanja svodi na klevetu o predsednikovoj porodici, tačnije oca, sramno!

  22. Какав си ти човек кад мораш да се правдаш ко ти је отац.

  23. Ja ne znam sta je sada problem, u ovo vreme moze veoma lako da se dokaze preko DNK testa.

  24. Džaba krećis i trudiš se Vučiću, ti i Fahri ste identični kao dva jajeta. Samo što je Fahri pošteniji čovek sa dignitetom, poštenjem i dostojanstvom.

  25. Sada razumem zasto si predao Kosovo i zasto Albanci hoce da ti podignu spomenik u Pristini.

  26. Au, da li je realno ovo prenemaganje, jadan ja, ugrozena mi porodica…. bla bla bla, kme kme kme, da se nosis bre vise, smucuo se i Bogu i narodu, sram te bre bilo!!!

  27. Bože pomozi nam. Čemu ovakve objave glavnog. Mene su učili da se na bezvezne tračarije ne odgovara. Ili možda čovjek želi da bude tema.

  28. Ali u sinoćnoj emisiji je rečeno da mu je politički otac Šešelj o biolškom ocu nije bilo reči…

  29. Vučiću…ti si uništio…ne samo pravno .. državu RSRBIJU. Već ..Uništio si I RSrbiju fizički!

  30. Ma ne zanima nas bre ko ti je otac! A pravo da kazem, mozda nije lose jer mozes da biras. Ali sta ce mo mi koji ne mozemo nista da izaberemo dok si nam ti sve i sja!?To je nas najveci problem.

  31. Страх животу, каља образ често.

  32. Може једноставно и ефикасно да реши овај ребус; анализа ДНА , али у Швајцарској.

Ostavite komentar


Društvo

Proricanje krivičnih dela 10

Proricanje krivičnih dela

Tri karte za Holivud. Verujem da je svako gledao ovaj film u kome Branislav Lečić glumi komandira policijske stanice Gornje Polje, zaduženog da organizuje doček druga Tita. Kako bi sve bilo savršeno, on zabranjuje seljacima da drže stoku, zatvara sve koji bi mogli da predstavljaju "opasnost" i na kraju hapsi i rođenog brata koji je u tom trenutku došao iz Amerike, jer i on je sumnjiv.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.