Bez kompletne onlajn nastave od ponedeljka, na raspust ranije

Ostavite komentar


  1. jao kakav dil pokusavaju – necemo nista osim 24h propusnice, imamo 3 godine i ovo je nas stav iz vrtica.

  2. Odgovorni za ovaj haos će platiti cenu.

    Sramota nevidjena…bezobzirni i sebični plaćenici inostranih korporacija odlučuju o ljudskim i dečijim životima u Srbiji.

  3. Prosvetni radnici su žrtvena jagnjad,njih niko i ne spominje,sa učenicima koji ne nose maske,bedno plaćeni,bruka i sramota ove države.

  4. Mnogo dece je bolesno.Ne znam sta cekaju za onlajn nastavu.Misle da ce jedna nedelja raspusta da im resi problem zarazavanja.Skolstvo ne funkcionise.Piliticari se mesaju u struku.Struka cuti.Roditelji ne prijavljuju bolesnu decu.Skole ne testiraju decu.Sramota.

  5. Pustićemo ih kući same da gladuju,vezati nogu za krevet da ne mrdaju dok ne dodjemo. Zivo me zanima da li je neko kome je stalo do školovanja svog deteta pratio on line nastavu da vidi koji je to užas pa onda da komentarise.

  6. Ama dosta je vise vasih odluka!!!! I sami vidite da su preoune ambulante dece i vi se pravite ludi!!!! Od sada roditelji netrebaju pustati decu u skole i da rizikuju da im se deca zaraze i da se cela porodica zarazi!!!!!

  7. Online lekcije su odlično uradjene i deca ih bolje shvataju nego kad regularno idu u školu jer većina nastavnika ne predaje lekcije ili ih predaje na nerazumljiv i dosadan način( posebno pitanje je kakav kadar radi u školama, kompetentan ili poslušan vlasti).

    Mnogo gori problem online nastave je zloupotreba online ocenjivanja i online testova .

    Drugi problem je što ni sami roditelji nisu u stanju da kontrolišu i usmeravaju decu tokom online nastave. Tolerišu brojanje lajkova i pravljenje selfija po ceo dan kao i buljenje u društvene mreže nonstop.

  8. Prosvetni radnici su pušteni niz vodu. O njima i njihovom zdravlju kao i zdravlju njihovih porodica niko ne brine. Deca bolesna dolaze na nastavu, roditelji pozitivni a deca u školi, leče decu kod privatnih lekara da ne bi škola bila obaveštena da su pozitivni… Ma, svega ima. Kolege su primile i treću dozu i opet se zarazavaju. Šta reći a ne zaplakati. Važno je da škole rade jer ko će da im čuva decu…

  9. Ovi iz ministarstva nisu normalni, rasput ne pomaze. Onlajn je odlicno. Deca odlicno shvataju,a to sto roditelji ne vode racuna nije nasa krivica.
    Treba svima iz ministarstva i kriznog staba podavati otkaze. Pogotovu Ruzicu i Loncaru

  10. To sto kazete katastrofa je isto tako i u skoli. Profesori katastrofa predaju i u skoli i onlajn.
    Tako da ne pricajte gluposti

  11. E moj ministre,prvo se informiši pa pričaj. Nemaju nikakva 4 dana raspusta plus vikend, nego da a dana i vikend.I to nije raspust već državni praznik… Ne zna jada šta govori…

  12. Strucne skole ne mogu iskljucivo on line, roditelji salju bolesnu decu u skolu pa tako zarazavaju drugu decu.

  13. Koji je to raspust? To je državni praznik, dan kada niko ne radi , ne samo prosvetni radnici.

Ostavite komentar


Društvo

Red propagande, red rijalitija: REM pokušava da izbaci obavezu prikazivanja dečjeg, obrazovnog i kulturnog programa 10

Red propagande, red rijalitija: REM pokušava da izbaci obavezu prikazivanja dečjeg, obrazovnog i kulturnog programa

Obaveza televizija da petinu njihovog sadržaja čine dečji, naučno-obrazovni, dokumentarni i kulturno-umetnički program izbačena je u nacrtu Pravilnika REM-a, koji je do petka na javnoj raspravi. U praksi, to znači da bi Pink ili Hepi mogli da, neopterećeni pravilnicima, po ceo dan emituju samo rijaliti, uz ono što oni zovu zabavnim i informativnim programom.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.