Bicikl koji kao pogon koristi kompresovani vazduh

Inovatorima iz Donjeg Milanovca medalja na 30. Tesla festu u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. А проф. Ламбић није био по вољи студената и колега на факултету у Зрењанину и није својевремено биран за декана…

  2. Pneumatski bicikl je, čini mi se, veoma koristan pronalazak.Međutim neobično je da posle 2 godine, ova nagrađena inovacija nije zaživela. Ako se tvrdi da je pneumatski bicikl isplativo rešenje a verujem da jeste, pitam se zašto o tom biciklu nema nigde ni reči. Ni jedan rezultat se ne pojavljuje na Google a bilo bi logično da su bar pronalazači postavili neke osnovne podatke o svom pronalasku na Youtube, društvene mreže pa i na razne sajtove kako bi više zainteresovanih moglo dobiti neku informaciju o ceni, naručivanju, ugradnji itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.