BIRODI: Institucije da reaguju na izveštaj ODIHR o postupanju Vučića tokom izborne kampanje

Ostavite komentar


  1. To ne menja cinjenicu da su rasturili sve ostale na izborima. Da je mala neka razlika pa i da se zale ali ljudi moji 60% razlike.

    1. Tacno tako,nista nece promeniti ishod,ali nek se zale i nek ispitaju,sve po zakonu i sam vucic je legalista

    2. Narod je rekao svoje misljenje na izborima tako da zalili se ili ne,to ne menja nista bar u rezultatskom smislu

    3. Izbori su prošli odlicno. Svaki čovek, koji je punoletan, mogao je da izadje na izbore, a to što pojedinci nisu izašli, pa im je bilo krivo, pa se posle žalili da su izbori namešteni i da nisu ispali fer, sami su za to krivi i posle im je kriv Aleksandar Vučić. Ostavite čoveka više na miru. Napred Srbijo!

    1. Nije stigao, već je samo krenuo, a plasiranje ove priče četri meseca posle izbora, jasno govori o nemoći, i nesposobnosti da se prihvati realnost, da su izbori prošli u redu, i da je vladajuća stranka na njima osvojila 2 miliona glasova.

  2. 2020-10-13 10:56:09
    A cime je to urusen integritet izbornog procesa?! Izbori regularno odrzani, nije probijen rok, glasacki listici u skladu sa zakonom, clanovi komisije takodje. Hajde da se objasni sta nije bilo u redu. Mozda volja naroda, hm?

  3. Izborini uslovi su bili više nego fer , smanjen je bio cenzus , mogao je svako da izađe na izbore i da kaže šta misli i šta više treba da se desi da takozvana opozicija shvati da ne može da skupi ni elementarnu većinu da bi ušla u Parlament.

  4. Institucije da rade svoj posao i ako postoji bilo kakav prekrsaj da se sankcionise!

  5. Nije drugačije ni u EU, ali oni sebi daju prava jer vole da dele lekcije, i pametuju.Izbori regularno održani, nije probijen rok, glasački listići u redu, skladu sa zakonom, članovi komisije takodje. Hajde da se objasni sta nije bilo u redu .Bolje da vode računa o ponašanju Prištine, što već sedam ipo godine ne sprovode potpis u Briselu oko ZSO.

  6. I evo novog povoda da opozicija napada predsednika.Koliko se secamo sam predsednik je rekao da mu je Varhelji „zamerio“ sto je dok je predsednik drzave ,ucestvovao i u kampanji.Pitanje za opoziciju kako se niste pozivali na Ustavni sud kada je 2008.god Boris Tadic,tadasnji predsednik takodje bio u izbornoj trci na celu tadasnje DS???

  7. Uslovi su bili vise nego odlicni i fer, svako ko je zeleo mogao je da izadje na izbore, a to sto neki nisu zeleli pa se posle zalili da su izbori namesteni , to je njihova stvar i sami su za to krivi.

  8. Vučić nije prvi koji je ovaku kampanju vodio niti je on ovo izmislio.
    Mislim da su pre nejga to isto radili Slobodan MIlošević, Boris Tadić i možda još neko za koga se sada ne mogu setiti.
    Mislim da i Angela Merkel isto radi u Nemačkoj kao i Putin i Tramp.
    Svi oni su ispred neke stranke koja ga podržava.

  9. Sad su se setili, četri meseca posle izbora, da objave ovaj podatak, što jasno govori da njima nije do pravde i poštovanja zakona, već do političkih poena.

  10. Pošto bojkot nije uspeo, izašlo je pola glasačkog tela na izbore, što je mnogo više nego u bilo kojoj drugoj Evropskoj zemlji, ajde sad da se žalimo na funkcionersku kampanju.

  11. Oni koji nemaju podršku naroda žale se na tobožnju funkcionersku kampanju koje nije ni bilo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.