Biševac i Ravić čestitali Vaskrs 1Foto: S.Župljanin

Pravoslavnim vernicima u Novom Pazaru, vaskršnje čestitke uputili su novopazarski gradonačelnik Nihat Biševac i njegov zamenik Nebojša Ravić.

Biševac je napisao da najiskrenije veruje „da ćete u ovim, po čitav svet neobičnim okolnostima i ni malo lakim vremenima, snagu pronaći u sebi, onima koje volite i za koje brinete“.

„Želim vam, da praznične dane provedete  u zdravlju i ličnoj harmoniji, uz nadu da će svaki sledeći praznik biti povod da se u sreći i blagostanju sastaju porodice, prijatelji i komšie“ – napisao je Biševac.

Zamenik novopazarskog gradonačelnika Nebojša Ravić je vaskršnju čestitku uputio sveštenstvu,monaštvu i pravoslavnim vernicima, poćeleo im je da praznične dane provedu u duhovnom blagostanju, dobrom zdravlju i radosti sa svojim najbližima.

Ravić je poručio „da smo pred velikim iskušenjima i sada, kao nikada,potrebno je da pokažemo ljubav,toleranciju i solidarnost. Ostanite kod svojih kuća, proslavite praznik u krugu porodice, jer ćete tako najviše pomoći i sebi i drugima“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari