Bivši dekan Milan Višnjić oslobođen svih optužbi

Posle pet godina od hapšenja dugogodišnjeg čelnika Medicinskog fakulteta u Nišu zbog zloupotrebe službenog položaja

Ostavite komentar


  1. To ti je to u srpskom sudstvu. Ko ima da korumpira sud, vladajucu stranku ili neke policijske krugove, taj moze da kupi PRAVDU. Svi ostali iako nevini bice osudjeni, zakon ce se gaziti kao prolecno blato, a ljudi koji veruju da u ovoj zemlji ipak postoji neki zakon, bice upropasceni. Sem ukoliko i sami ne uzmu zakon u svoje ruke, ali to je opet propast, jer nije civilizacijsko sredstvo. Bez ambicije da procenjujem Visnjicevu krivicu jedno je jasno-on je imao da PLATI, a to vec budi sumnju. Ako ce drzava funkcionisati tako sto se proglasi HAJKA na one kojima je bila poverena neka drzavna duznost i gde postoje neke indicije da su zloupotrebili funkciju, pa se posle isti ti reketiraju preko SUDA, bez osudjujuce presude, sto je model da se zastite privilegovani kriminalci, onda je bolje da odmah ukinemo takvu drzavu. Zakon kaze ako je neko ucinio krivicno delo onda je sankcija ta i ta, i to treba sprovesti doslovno. A ne da sudija „prelomi olovku“ i na pozitivnu ili na negativnu odluku, zavisi kako mu jave telefonom. Takve stvari se ne dogadjaju u PRAVNIM DRZAVAMA.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.