Bjelogrlić pušten da se brani sa slobode: Žao mi je što sam naseo na provokacije

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu ukinulo policijski pritvor glumcu Draganu Bjelogrliću

Ostavite komentar


  1. Junak mog detinjstva! Podrška jednom velikom umetniku, glumcu i pre svega čoveku Bjeli…

  2. Bjela, imaš moju podršku. I to iz razloga što sam bio prisutan kada je dotični pod dejstvom alkohola u jednom beogradskom restoranu za dlaku izbegao da ne dobije batine. I ja bih isto što i ti uradio. Ali očigledno je da si udario na njihovog. Jedna obična kafanska ili ulična tuča sve jedno toalet papiru već proglašavaju za krivičnim delom. A čl. 344 KZ u stavu dva kaže i da su grube uvrede krivično delo

  3. Sram te bilo Bjelogrliću! Da li je to način da se odgovara na provokacije? Mnogo si pao!

  4. Podrška Bjelogrliću, iako nije trebalo da se upusti u fizički obračun sa nesretnim Antonijevićem… Mislim da bi i L. Zafranović imao reći koju“lepu reč“za tzv Gagu („Informer“). Nevolja je što je i Vučić izjavom na Hepi TV doneo presudu… Sudstvo će verovatno, podleći ovom pritisku…

  5. Dragane Bjelogrlicu, Respekt!!! Samo si jos JEDAN put pokazao da si covjek, za mene licno ljudina ba.

  6. Bjelogrlic je imao moju podrsku dok nije izjavio da je krenuo u toalet. Iz te izjave se vidi da je sve sto je rekao ocigledna laz. U toalet nije krenuo sigurno jer se na snimku lepo vidi kako dolazi do separea gde sedi ovaj reditelj. Pogotovo se lepo vidi kako taj reditelj prica sa covekom koji sedi na vrhu njegovog stola. Znaci da nije bilo nikakvog dobacivanja s njegove strane . Ocigledno je Bjelogrlic izmislio sve.

  7. Da li komentari “Bijela za predsednika” i pesnicom u glavu, treba da bude nas odgovor na njihovu prostotu?
    Da li se onda razlikujemo od njih?

  8. Sve je ovo bilo organizovano, i na žalost uspeli su u tome što su planirali. Sledi medijski linč.

  9. njihovi vređaju, pljačkaju, biju i ubijaju tries godina. krenuli da biju i drugi. to je istorija.

  10. Podrška za Bjelogrlica. Talenat, harizma… Ne daj se više isprovocirati. To oni i žele. Velika podrška.

  11. Podrška za Bjelogrlica. Talenat, harizma… Ne daj se više isprovocirati. To oni i žele. Velika podrška.

  12. Evo čitam i ne verujem. Pre neko veče sam pod pretnjama „elitnih“ isteran sa tribine jer sam kao doktor (profesor) bio izvikan jer postavljam pitanja na koja ne mogu dobiti odgovor jer onda tribina gubi smisao, a to je varanje ljudi. Glumac Dragan Bjelogrćić pretuče starijeg čoveka i onda kaže da je bio previše isprovociran od strane žrtve, a onda se deo javnosti i mediji koji podilaze toj javnosti stave na stranu batinaša. Sutra će stajati na strani siledžija, pedofila i ubica (deo njih već stoji), a kada slučaj dogori, kad u potpunom sunovratu mečka zaigra i pred njihova vrata onda će se setiti svih onih žrtava kojima nismo pomogli, jer smo navijali za beščasnike i za nasilnike.

  13. Ne, Vučiću, nismo „svi bolesni“.
    Ti i tvoja idiotska mašinerija, ako ti nije jasno, radite odlično protiv sebe.
    Samo nastavite tako.
    I nemoj se posle čuditi.
    Gotov si.

  14. Iza Bjele ce ostati filmovi koje ce generacije pamtiti a iza Vucica ce ostati pustos, haos i bice upamcen samo po skandiranju-Vucicu pederu!

  15. Ako je vec priznao da mu je zao sto je naseo na provokacije to znaci da je i on samo covek od krvi i mesa. Treba mu oprostiti zarad svih dobrih dela. Bjela zna koliko ga svi volimo i postujemo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.