Blagojević: Srbija spremnija u slučaju poplava nego 2014. godine

Ostavite komentar


  1. Dobili ste vise stotina miliona eura da unapredite priobalje. I treba da ste spremni osim ako niste nista uradili a novac, razume se spliskali kojekude i kojekome.

  2. Kolika količina licemerja i hipokrizije. Pa, 2014. godine su poplave zbrisale sve pred sobom, uništile naselja, poljoprivredu, sve na šta su naišle, i sada ovaj prebeg i preletač tvrdi da su spremniji nego 2014. godine. Te godine nisu bili spremni ni za šta. Spavali su mrtvim snom, a danas dremkaju, pa još tvrde da su kao spremniji nego tada. Čist je bezobrazluk porediti se sa tadašnjim stanjem i zbog ogromnih fondova i ogromnog novca koji su oteli a za šta nikada i nikome nisu podneli račun. Nova vlast bi trebalo obavezno da ispita i trošenje novca od strane g. Blagojevića. Sramota.

  3. Verujem ti na časnu reč, ali ipak ne bih voleo da dođemo u situaciju da proveravamo da li je Srbija 2019. spremnija nego 2014. jer možda se iznenadimo. Neprijatno!

  4. Koga ovi vise zavitlavaju,jadan nas narod nista nisu uradili od prosle poplave jer da jesu ovoga nebi bilo bez obzira na sve.
    Sram vas bilo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.