Bler traži savetnike za Vladu Srbije

Institut za globalne promene bivšeg britanskog premijera traži srpskim zvaničnicima stručnjake za medije i važne projekte

Ostavite komentar


  1. Bler vlada ostatkom onoga što se nekad zvalo Srbija. Botovi, gde ste da vam Bler nije dao sendviče od „pametnih“krava.

  2. Izdaja, samo nizi vojni kadar dokapetanski moze da ucini casno delo i izbavi drzavu od ovog tumora, beznadja… jasne otvorene izdaje

  3. Zamislite kako bi AV i njegovs armija plaćenih botovs pljuvals po opoziciji da je opozicija u bilo kakvom kontaktu sa krvnikom Blerom? A još da ga opozicija plaća kao što radi režim…

  4. Ajmo bot-bot, sta je sad??Nekada okoreli neprijatelj srpskog naroda a vi nista??E bot-botovi…

  5. Uloga Blera u bombardovanju Srbije 1999. jeste nesumnjiva.
    I jeste, za navodni spas Srbije naša sadašnja vlast angažovala je jednog od ljudi zbog kojih je Srbija bila bombardovana 1999.

    Međutim, emocije na stranu, čak i gore od toga je što je angažovan čovek koji je potpuno politički uništen u Engleskoj i u svetu 2000-01. Bler nema apsolutno nikakav ugled ni među samim laburistima (potpuno zasluženo). Ima stara poznanstva gde ljudi, prvenstveno zbog dobrih diplomatskih manira i tradicionalne britanske učtivosti (tight lip), ne mogu da izbegnu da se susretnu s njim, kao što ne mogu da izbegnu da se susretnu sa smrdljivim sirom na polici.
    To se u Srbiji prodaje kao uspeh u lobiranju za srpske interese.

    Pored toga, nikada, nikada, nikada se ne angažuje lobista koji je direktno radio za suprotstavljenu stranu u konfliktu, u ovom slučaju albansku, koja ga duplo ili troduplo, ili stoduplo plaća….
    I dodatno, i ovaj glup savet za nagradu Lava, diplomatski debakl sa trošenjem para na lobiranje u Clinton Foundation u momentu kada Klinton politički propada itd.itd… Samo pokazuje da je sve ovo jedno BESPOTREBNO poniženje Srbije za koje Srbija plaća.

    1. E svaka cast na komentaru. Kako se samo seti, nisi morao ni da prepisujes dovoljan je kopirait.

  6. Vucicu, a zasto ne Seselja za ‘savetnika’??? … Uveo the he u politiku. Ocinski te je savetovao skoro 20 godina! Zar je to zahvalnost, zar se tako vraca dug? … Pored toga, savetovao bi the besplatno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.