Bodrožić: Ispovešću otete devojčice prekršen zakon

Deo medija nastavlja da krši etičke i moralne norme u slučaju otete Monike Karimanović iz Niša

Ostavite komentar


  1. Profesionalno, filantropski i namestu. Postavlja se pitanje gde su predstavnici UNS ? Gde je Predsednica Vlade Srbije ? Zasto , ako su povredjeni zakoni ne podignete krivicnu prijavu protiv glodura Novosti Milorada Vucelica ?!

  2. Ima li ko da energično, nedvosmisleno, konkretno,………i u skladu sa opštim normama, zakonima, pravilima, propisanim dužnostima i kodeksu reaguje na ovako krajnje neodgovoran, nehuman, neprofesionalan i besmislen odnos? Kakvu dušu imaju svi pomenuti, a i ostali koji su se prosto utrkivali ko će više pikanterija i nesuvislosti da iznese u svojim medinima? Gde je kraj ovom ludilu i zašto ćute najbitnije institucije sistema? Zar sve, bukvalno, moramo da tabloidiziramo i izbanalizujemo do krajnjih granica? Ukoliko javnost ne podigne glas protiv ove pošasti i odgovorni za sve ovo ne budu najoštrije sankcionisani i oterani sa posla kojim se neprofesionalno bave onda smo debelo zagazili u mulj, nekulturu i državu pretvorili u rijaliti provinciju i ofucanu prćiju! Gde je ta građanska Srbija u svemu ovome i što ćuti? Ovo, jednostavno, ne sme ostati bez odjeka!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.