Bodrožić: Junajted medija „na crnoj listi vlasti“

Zbog odbijanja štamparija da štampaju list Nova, Junajted medija će se obratiti međunarodnim institucijama i organizacijama

Ostavite komentar


  1. Secam se kada se Danas pojavio na trafikama, radnici ili neko drugi dodje i stavi ostale novine preko Danasa ili su ih gurali negde u cosak gde su neuocljive. Onda sam pocela da obracam paznju i na druge trafike, situacija je bila ista ili slicna. Teska je to borba protiv ovako organizovanog i zatrovanog sistema, u kome su ljudi najjeftinije sredstvo.

  2. Puna su vam usta United Media-e i ranije, a pogotovo sada kada ste njihovi. Pišite šta se dešava sa UM u Hrvatskoj, mnogo liči na rat Telekoma i UM u Srbiji. Tamo nema Vučića, a imaju „problem“. Normalno, samo je UM u pravu, a svi ostali nisu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.