Protest protiv ubijanja i zlostavljanja životinja 9. februara u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Uvedimo porez za kućne ljubimce ,kao u svetu,i od tog novca sagraditi prekrasne azile za kuce da više ne lutaju ulicama i da se muče,nego da sve budu u tim azilima i normalno žive.

    1. Sve je to krasno zamišljeno ali u nekoj drugoj državi. Pa mi i zdravstveno fino plaćamo a para nigde. Iznenadio bi se kolika sredstva neke opštine odvajaju za angažovanje čuvene Avenije MB i sličnih koji kao sterilišu pse i imaju azil. U tim opštinama je najgore stanje. A i neće se rešiti problem dok se ne bude primenjivao zakon. Visoke kazne za one koje ih napuštaju i izbacuju na ulicu

  2. Bolje proverite ko su ti vaši „nezavisni“ aktivisti pre nego što napišete tako nešto.To su aktivisti Levijatana,poznate ultradesničaske organizacije koju vode neonacisti i kriminalci.Čudno da je Danas naseo na ovu priču.Tako će sad rame uz rame da prostesvuju uz ove „vojne veterane“ u istom tom parku, koje opet gura Levijatan i te desničarske organizacije.Slučajnost?Hmmm

  3. Oooobavezna rigorozna kontrola divljih uzgajivačnica koja štancuju životinje i prodaju za sitne pare „psa sa papirima“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.