Borska policija uhapisla braću kod koje je pronašla bakar za koji se sumnja da je ukraden jednoj kineskoj firmi 1Foto: Ana Milošević/Danas

Borska policija uhapsila je T. G. (28) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo sprečavanje i ometanje dokazivanja i njegovog brata M. G. (29) osumnjičenog za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Prema navodima policije, T. G. se tereti da se najpre oglušio o naređenje patrole da zaustavi kombi kojim je upravljao i pokušao da pobegne, dok je njegov brat M. G. pokušao da svojim „mercedesom“ izgura policijsko vozilo sa puta, u čemu nije uspeo.

Kako saopštava portparol PU Bor, pripadnici MUP su sustigli i zaustavili kombi u kome je pronađeno oko 341 kilogram bakarne otpadne žice i bakarnih otpadnih limova koji su, kako se sumnja, ukradeni iz jedne kineske kompanije, kojoj je pronađeni bakar vraćen.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, T. G. i M. G. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari