Božo Koprivica: Časno i hrabro

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Svi znamo da političari u Srbiji treba da se bore hrabro i pošteno i moraju da rade za interes naroda i države. MUP Srbije je dužan da se uključi u rešavanju ovog svirepa ubistva.

  2. Od kada je Vladimir Aesenijević za ne dovršeni roman dobio NIN-ovu nagradu, čast pojedincima, ova nagrada nema više nikakav značaj niti vrednost. Dobitnici nagrade su članovi CO2 ili tog kruga. Interesujeme da li će čitaoci nagrnuti na sajmu knjiga 2018. godine da im dobitnik potpiše kupljenu knjigu? Posle dve nedelje skoro niko neće znati ko je dobitnik nagrade. Odgovorite mi u roku od jednog minuta ko je dobio nagradu za 2016. godinu, ali nemojte da guglujete.

  3. Božo pozdrav. Kad pročitam, čestitaću. A vama škarice poručujem da izguglate nešto od Jugotona pa će te i tu naleteti na Božidara Koprivicu!

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 8

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.