Branislav Tiodorović: Neće se ponoviti mart

Krizni štab demantuje najave da će ponovo biti uvedeno vanredno stanje

Ostavite komentar


  1. Najefikasnije rešenje bi bilo zabrana masovnog okupljanja, što znači zabrana rada svih ugostiteljskih objekata, šoping molova, bazena i koncerata.

    1. Ne mogu to da zabrane. Stace privreda . Kod nas inace samo rade ugostiteljski objekti , kockarnice… Ne mogu ni sajam knjiga da zabrane. Samo ga odlazu. Izdavaci verovatno urgiraju gde stignu . Tek ce to biti leglo zaraze ako bude odrzano

      1. Jeste, sajam knjiga stvarno deluje kao leglo zaraze, kad već ne rade pozorišta, opera, balet i filharmonija.

    2. A vi biste,u tom slučaju, izdržavali sve zaposlene u ugostiteljskim objektima i šoping molovima?!

  2. A za uvođenje prošlog vanrednog stanja, kao da je „neko“ pitao nešto Todorovića i taj Krizni štab ???!! Gospodinu se čini da kod vođe njegovo mišljenje nešto vredi – jadan ti profesore. Pa bih molio profesora da mi objasni , šta će vojska sa dugim cevima u Knez Mihajlovoj??? Da li je to puno pomoglo u borbi protiv virusa!!!

  3. Tiodorovic je pretpostavio… pa je izneo u javnost ! Evo primera cemu taj covek sluzi i prima platu kao clan tzv kriznoga staba.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.