Branko Mamula: Admiral koji je želeo da spasi Jugoslaviju

IN MEMORIAM

Ostavite komentar


  1. zivela je admija na grbaci svih nas, a jedan jedini put je trebalo opravdati svoje postojanje i na tom je ispitu pala. JADNO DA JADNIJE NE MOZE BITI. Bar neko da izvsi samoubistvo i pokaze visok moral, naprotiv svojim bednim ponasanjem oficirski kadar je pokasao kako se treba ponasati i dao moralne okvire za buduce generacije. SRAM VAS BILO

  2. Ljudske kvalitete postujem a to sto je hteo da spase Brozovu tvorevinu je samo odraz njegove lojalnosti komunizmu! To nakaradno uredjenje gde je Srbija bila uvezana sa sto cvorova nije trebalo spasavati!
    Samo je steta sto to nismo razgradili polako i bez zrtava!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.