Branko Stanković: Narodni novinar

Ličnost Danasa

Ostavite komentar


  1. Sad pisete o njemu, zbog emisije, „Kvadratura kruga“, u proslu subotu. A, zna se i razlog.

  2. Sarajevski kadar (!).
    Pozitivan tip, pristupačan i dobronameran.
    Ljudina, od glave do pete.

  3. Novinar čiju emisiju ne propuštam. Kvadratura kruga je postala kultna emisija. Svaka čast, gospodine!

  4. Sve je tacno sto ste rekli,ali mozda ste mu ovim tekstom i „naskodili“. Mada,za ovakvog coveka ima mesta na svim televizijama.Da jos dugo vodi,ovu autorsku emisiju sa svim temama…

  5. E pa, gos-n Branko , da izvineš – tol’ko ti beše! U najgoru ruku ima da zaglaviš u penziju ili na biro… ali svaka ti čas’ , obelio si si obraz i ostavio priču dostojnu tvog novinarskog rada i tvoje ličnosti! Hbga, „ili sa štitom ili na njemu“ !

  6. Otkako sam pre 7 godina otisao iz Srbije, ne znam da li sam propustio i jednu njegovu emisiju. „Kvadratura kruga“, „Sasvim prirodno“ i poneko „Znanje-imanje“.

  7. Profesionalac, covek od kredibiliteta, na ponos svima nama, uzor buducim generacijama… Naklon za gospodina Stankovica.

  8. Školski, proganjan si u vreme Miloševića i sada neće biti lako ali si obraz uvek imao.Pozdrav iz Valjeva, rado te gledamo. Panta i Dragica

  9. I Kvadratura kruga i Jovan Memedovic su se sad setili prirode i rudnika. Godinama ni reči o mini hidrocentralama o Staroj planini, o Ling-longu… Sluge režima, koji sada pokušavaju da uđu u poslednji vagon voza promena.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.