Brnabić: Čestitam gradonačelniku, Vranjanci izdržite

Na dan kada je saopšteno da je u Pčinjskom okrugu od korona virusa preminulo 11 osoba od čega pet u Vranju, predsednica Vlade Srbije poručila

Ostavite komentar


  1. A Šabac? Otcepio se? Gde je ono predsednikovo da sada u krizi treba da svi budemo zajedno i da na stranu stavimo političke razlika ke? Ili to treba da važi samo za one druge?

  2. Nisam te čuo „premijerko“ Srbije da si rekla, Bravo gradonačelniče Šapca, izdržite Šapčani?! Nije gradonačelnik Šapca SNS kadar, pa nema ni kreveta za privremenu bolnicu, ministar vojni reče kako su gle čuda, svi kreveti vec podeljeni?! Ministar zdravlja takođe gle čuda reče, kako nema slobodnih infektologa i da zato privremena bolnica u Šapcu ne može da dobije dozvolu za rad?! Jadna si ti „pazi Ana je tu“ premijerka, kad kažnjavaš Šabac i njene građane/ke samo zato što gradonačelnik Šapca nije SNS kadar!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.