Brnabić: Inovacije i IT su razvojna šansa Srbije

Ostavite komentar


  1. Digitalizacija I uopste it sektor je nekada za Srbiju predstavljao nesto totalno strano. Danas Srbija ima dosta obrazovanih mladih ljudi koji su spremni da rade u svojoj zemlji, jer su uslovi dosta bolji, a I drzava im iz dana u dan postavlja sve bolje uslove. Spremni smo da stanemo na crtu mnogim stranim zemljama koje su nekada bile mnogo ispred nas.

  2. Premijerka Brnabic je predstavila Srbiju kao izuzetno perspektivnu i ozbiljnu zemlju,a trend ubrzanog ulaganja u digitalitaciju i obrazovanje u Srbiji cine da se predstavimo nasu zemlju u svetu na nacin koji Srbiju cini zemljom pogodnom za investiranje.

  3. Ana zaista uvek pametno govori, slazem se sa gore navedenim, ali sam citala i njenu izjavu o pomoci Vlade mladima i zelim samo da kazem da potpuno je podrzavam, jer da bi Srbija imala buducnost i da bi se razvijala potrebni su nam mladi, kojih je iz godine u godinu sve manje zbog odlaska na rad u inostranstvo.

  4. Odlicna vest kako bi odrzali korak sa svetom moramo raditi i na IT sektoru i razvijati novu tehnologiju !

  5. Unapredjivanje u IT sektoru je veoma bitna stvar za sve nas u Srbiji,kako bi ostali u korak sa ostatkom sveta !

  6. Danas je ovo jedna od najbitnijih grana u svetu i da bi smo mogli da ispratimo sve to moramo da se maksimalno trudimo i zalazemo za razvoj IT oblasti !!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.