Brnabić: Još mesec dana za usaglašavanje medijske strategije

Ostavite komentar


  1. KAKVA BRE VAŠA STRATEGIJA,SAMO NAREĐUJETE,I DELITE LOVU DA VAS ŽUTA ŠTAMPA HVALI I DIŽE U NEBESA.ČUJ,STRATEGIJA.

    1. VUČIĆEV VOLAN
      Cela Evropa dobro zna koliki je politički uticaj medija u jednoj državi, i gledajući u Srbiju vide i fascinantne stvari. Za razliku od njih, ceo srpski narod ne vidi da su mediji taj politički autobus, sa kojim je Vučić dovezao sve Srbe do provalije. U Srbiji se čak ne pominje ni ono osnovno, da mediji svesno krše zakon o infornisanju što je teško krivično delo. Ni danas u Srbiji niko ne pominje da ministar za informacije i direktor rts-a moraju krivično odgovarati za svesnu obmanu srpskog naroda. I svako zlo ove vlasti se krije od naroda. Ta ista televizija krije od naroda, da je Srbija izdata, opljačkana i uništena zemlja. Televizija krije da ova vlast ima duboko kriminalno korenje u Srbiji. Krije da je Srbija danas potpuno prodata zemlja i tuđa zemlja, da su Srbi postali robovi u Srbiji, da žive sa najnižim standardom u Evropi. Televizija krije i da u Srbiji 500.000 građana ima ispod 200 dinara za dnevni trošak.

      Nasuprot tome mi na televiziji svakodnevno gledamo namontirane hvalospeve o lažnim uspesima ove vlasti, a u stvarnosti je, što se više hvale narod sve teže i teže živi. Ali istina stalno dodaje gas, pa će Vučićev autobus brzo udariti u taj RTS i sve polupati. Tada ćemo se pogledati ne preko ekrana nego oči u oči, ali na optuženičkoj klupi. Posle svih tih reperkusija bićemo tužni ali će mo mnogo naučiti…

      P.Sajdžo Bgd.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.