Brnabić na Tviteru poručila Danasu: Vi ste lažovi

Premijerka nastavlja da se našem listu obraća putem društvene mreže

Ostavite komentar


  1. Protiv Vučića može stati samo Dragan Bjelogrlić. Pesnicama sve rešava. Hoćemo predsednika glumca koji će udarati sve koji ga isprovociraju.

  2. Ako ste napisali da je mutava, kako će onda dati intervju? Napišite nešto pozitivno o njoj i o Srbiji, možda i prihvati…

  3. Brnabicko, gde „Danas“ kaze da si mutava?
    Mozda si „samo“ funkcionalno nepismena?
    Ili se nesvesno autoprojektujes?

  4. Pa dali ima veci lazova od Vucica i tebe sram te bilo sramoto jedna ti si zlo koje je snaslo Srbiju.

  5. „Dobro, vi kažete da sam ja mutava.
    Ja bih rekla da je to diskutabilno“
    Tako je gosp, premijerko „mudro“ ste to rekli, „diskutabilno“.
    U „diskusiji“ moglo bi da se desi da “ tamo neki“ kažu ne niste vi „mutava“ vi ste mutnaANA.

  6. Naravno da „Ana cetiri pistolja “ ( i mutava ) po svom licnom misljenju ( o samoj sebi ) odbija Intervju- e u Danas – u jer nema ( u Danas -u ) pripremljeno dogovorenih pitanja ( samo neprijatnih . . . za nju ) a naprednjacka izlizano providna lupetanja ne prolaze em je i polu pismena i polu usmena ( po mom licnom misljenju o njoj ) pa je sramota da dodje i razgovara sa normalnih novinarimima , mada ona ne razgovara ona cita spin tekstove i to veoma lose . . .

  7. Ova je zadužena iz Centrale za Danas.
    Ako je i po zadatku mnogo je.
    Udavi ženo.
    Vadi balvan iz svog oka.

  8. Ovo oko mutavosti mislim da nije mutava ali ako joj postavite potpitanje, prenite joj gobor i zbunite je onda pocinje zbrka totalna i ne zna sta prica i tada bolje da je mutava. To je momenat Ja moram da razumem kako bi mogla da razumem… Pokusava da se seti texta naucenog pa onda prica nepovezano. Da li ste i vi to primetili?

  9. Sta uopste sa komentarisemo o premijerki po kojoj je Isus rodjen 14.januara. Izgleda da americki koledz koji je zavrsila nije bio medju reprezentativnim koledzima, vec medju onima koji su na nivou SNS strucnjaka.

  10. Brnabicka ocigledno ima problem sa opstim obrazovanjem, moralom i nacionalnim interesima srpskog naroda. Vise me podseca na nekoga ko je zalutao u svakom pogledu, ili na drvenog advokata koji ju je tako nesposobnu za drzavnu funkciju iznedrio samo sa jednim razlogom, koji ona jos nije skapurala!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.