Brnabić na Tviteru poručila Danasu: Vi ste lažovi 1Foto: FoNet/ Vlada Srbije Slobodan Miljević

Premijerka Srbije Ana Brnabić uporno ignoriše zahteve Danasa za intervju, ali zato nastavlja da se našem listu obraća putem društvene mreže Tviter, na kojoj nam je večeras poručila da smo „lažovi, nesumnjivo“.

Premijerka je na na ovoj socijalnoj mreži komentarisala naslovnu stranu sutrašnjeg Danasa i napisala:

„Dobro, vi kažete da sam ja mutava. Ja bih rekla da je to diskutabilno, vi kažete nesumnjivo. I Vučić je, valjda, mutav. I to je diskutabilno, a vama nesumnjivo. I svi u SNS-u su mutavi. Oko toga takođe možemo da raspravljamo. Ali vi ste lažovi. Nesumnjivo. Elokventni“.

Premijerka već treći dan nastavlja napade na Danas.

Preksinoć je posvetila pola vremena svog televizijskog nastupa listu Danas, zbog naslovne strane koja ju je „frapirala“, navodeći da je to sada „politički pamflet u vlasništvu Dragana Đilasa i tog dela opozicije“, dok je nekada bio list „za primer, jako profesionalan, objektivan, čini mi se fenomenalan“.

Dan pre, premijerka je takođe na Tviteru napisala da je naslovna strana vikend izdanja Danasa novi vid napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ona je glavnu priču na našoj naslovnoj strani „Da li će Vučić u kampanji igrati na prvu damu?“ označila kao sledeću fazu borbe protiv predsednika i drugačiji vid napada „nakon serije monstruoznisti koje su (ponovo) prošle bez bilo kakve osude opozicije i njihovih medija (doduše određeni su i njih pozlatili)“.

Šta je sve premijerka govorila o Danasu pročitajte na ovom linku, a tekst na koji je večeras reagovala sutra u štampanom izdanju, a potom i na portalu Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari