Brnabić o Rio tintu: Najviše pažnje zaštiti životne sredine

Ostavite komentar


  1. Od stranih investicija korist imaju investitori, i clanovi „porodice“! Stanovnistvo Srbije ima samo STETU. Plate ocajne, uslovi rada jos gori. Drzava umesto da brine o radnicima, povladjuje poslodavcima krseci zakone koje je sama donela. Obecavaju se kule i gradovi, a u zbilji se desava tragedija. U Smederevu pada crvena prasina, u Boru ne moze da se dise, Beograd je najzagadjeniji grad na svetu… Seku svako drvo koje ugledaju, djubre je na sve strane, u rekama umiru ribe…E, sada ce da BAS Rio Tinto da bude super. Dakle, Loznicani spremite se za tiho umiranje.

  2. Људи не наседајте на обећања. Ко не верује нека отвори Гугл мапе, увелича централни део Западне Аустралије и погледа какве рупчаге оставља Рио Тинто, КПМГ и остале мултинационалне ајкуле.

  3. Da je izjavila da je obukla ljubičasti sako ne bih joj verovao. Toliko joj neverujem!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.