Brnabić: Opozicija dovođenjem u vezu Vučićevog sina sa klanovima destabilizuje državu

Ostavite komentar


    1. Brnabić je rekla i da neki opozicioni lideri kao „alternativu dijalogu (za poboljšanje izbornih uslova) pominju nemire na ulicama, ali da ne veruje da neko ko ima dva, tri ili četiri posto podrške građana ima obraz da preti nemirima“.

      Auuu, ovi više ne znaju gde udaraju! Aha, ,ali ne znam ni šta ova predstavlja, možda kraljicu ili princezu pa je država njena???

      Ona misli da su 4 miliona gradjana ove države kukavice. Ne kažem ima primera u Belorusiji tamo više od 20 godina, bez opozicije. Zato redovno dolazi u zvanične posete Lukašenko i prijateljski prihvaćen od Srbije. Da se vlast spremi na ovaj scenarijo. Ne kažem opozicija, ali ne vidim zašto tih 4 miliona neizjašnjenih, ne bi silom preuzeli vlast. Vi hoćete da vladate silom. Tako da i drugi imaju prava na silu. A da li su Srbi kukavice pokažaće vreme, stalno nešto se predstavljamo da smo mnogo hrabri!

    2. Neznam dalije OVO premijer-ka ili licni advokat porodice Vucic .Sbe njene bljuvotine treba dobro zapamtiti a docice dan kadce odgovarati.

  1. Ne ruši se tako država. Da je normalna ta država ako ima dokaza da se nečiji sin druži sa kriminalciem taj daje ostavku za 24h. a ne da se ćuti da ne bi morao da da ostavku.

    1. YrebavBucica smeniti kao Libijskog Gadafija…pa daaaa lepo ratujemo medjusobom decenijama… To bi zlikovci hteli…

      1. Ne kao Gadafija, Gadafi je bio gospodin covek, nego kao Rumuni Čaušeskua ovaj je slicna njemu i Rumuni bolje zive od tada!

      2. KO državom upravlja lažima, topuzom i maljem nek se zapita šta radi.
        Tvoja logika i logika ove vlastij je ja ću da radim šta hoću a drugi su krivi ako se nešto obelodani. Fakat je da se mladi vučić dugo druži sa bitangama i krimosima i to nemožete zataškati.

    2. Pravi komentar. Da je AV lepo vaspitao sina ne bi niko mogao da ga poveže sa kriminalom. Ovako, mi treba da žmurimo na očigledno samo da bi tata zadržao poziciju. Neverovatna zamena teza kod premijerke.

    1. Da rezimiramo, to sto se predsednikov sin krece, druzi i slika sa kriminalcima nije problem i udar na drzavu, ali jeste kada neko objavi te fotografije, rece premijerka.

  2. Kontaktima sa kriminalcima Vučićev sin i Vučić ugrožavaju stabilnost zemlje a ne kritika opozicije takvog ponašanja. Ali zamena teza je često oružje SNS-ovca.

  3. Pročitao naslov i odustao.Da li ona može nešto suvislo da izjavi.Izjava je u stilu „Oprostiće ti Đura što te je tukao“

  4. Jaka je to država koju može destabilizovati opozicija dovođenjem u vezu Vučićevog sina sa klanovima!

  5. Drzava to su otac i sin. A Sveti Duh je vec obavio izvlacenje koverte za Patrijarha . Tako da smo to zaokruzili. Hvala Bogu.

  6. Kako se ova zena primila. Cudo jedno. A mozda i nije iznenadjenje. Koperfild je pazljivo birao, pa je NALED-ovka postala favorit. Uz to ima i sve ostale prerogative koji nas vode direktno u Evropu.

  7. Anci moj sin se slikao zagrljen sa dilerima droge iz grupe Belivuka, ups ipak je to bio Vucicev sin. Mozda ti poveruju ovi iz vase interesne grupe, ali pet miliona gradjana ne mozes prevariti da nisu videli slike koje su videli.

  8. Upravo obrnuto.
    Vučićev sin zajedno sa navijačkim klanovima destabilizovao je državu srbiju.

    1. Zahvaljući sinu AV ,koji je špijunirao Belivuka ,uhvaćeni su svi članovi te grupe.samo da znate

  9. Ne veoma nepostovana ana, vucicev sin druzenjem sa kriminalcima, pokazuje koliko je bedan i jadan tatica, koji ima pgromne rupe u vaspitanju dece.
    Da li zna neko koliko vuciceva i seseljeva deca imaju razreda skole zajedno? Dal moze da se dodaje do dvocifrene cifre?

    1. Дали ти можда знаш колико разреда имају Ђиласова деца?

  10. Al di naivan, Vucicu! Ovaj”fikus” ti polako o glavi radi: niko od “tvojih” ne bi pricao niti tako masno isticao vezu tvog deteta sa okorelim lriminalcima! To se ne diskutuje, to se apsolutno i uvek – ignoriše!!! Ali ovaj “trojanac” ce ti( uparen sa Vulinom i Slinom) doci glave! Stara kineska: Čuvaj se najvise onoga ko te najvise”brani”!!!!!!!

  11. Klan Vucic-Zvezda ce udkoro biti glavne vesti svetskih medija. Interpol ce imati posla non- stop. Neka im je bogo na pomoći.

  12. Pojavljivanje članova porodice Vučić sa raznim bezbednosno interesantnim osobama ne šteti kralju suncu=državi a pisanje o tome šteti njegovom umišljenom ugledu, ako sam dobro razumeo.

  13. Kokeza kum Presednika predlaze Belivuka za obezbedje lokala Aci Bosancu.
    To je pravna Drzava

  14. Dovodjenjem tebe na mesto premijerke Srbija je izgubila ugled, a o moralu da ne govorim zbog price o tvom seksualnom opredeljenju! Drzava nam je u opasnost!

  15. Ćesto slušamo Vučićev brat sin … Da li je sin predsednika Srbije profesionalno zanimanje. Da li radi, studira, ima li školske drugove, prijatelje iz zgrade, detinjstva, fakulteta ili tatine saborce. Gde mu je mladost, škola, nauka?

  16. ovoj gluperdi od premijerke bi boljebilo dacuti,jer svesto kaze potvrdjuje njenu izuzetnu glupost. ali jaovo badava posem jer drkadzije izredakcije ne smeju da stave stvarne komentarevec samo one odabrane

  17. Mislim gospodjo da Vi i Vas predsednik naj vise destabilizujete ovu drzavu svojimlazima.Zasto Vas predsednik ne kaze javno cime mu se bavi sin i od ceka zivi, da li se skoluje i sl. onda niko nece imati pravo da mu prebaci bilo sta al ovako izvinite.

  18. Predsednik i negova (punoletna) porodica su javne ličnosti o kojima se javno diskutuje. Dotični sin se sam slikao sa likovima sa optužnica. Da ima morala, student-predsednik bi nastavio sa studijama, a podneo ostavku na sve funkcije.

  19. Ona samo potvrdjuje ono sto jeste i sto svi znaju.To je kao u onom vicu,molim te ne brani me vise.

  20. ANA ĆUTI, A PRIČA?
    Ne postoji nikakvo opravdanje da se premijerka sekira što opozicija napada njenog vođu i njegove porodice. Оpozicija može samo i samo da laje oko vlasti i to izdaleka. Ana neka gleda sebe i uticaj zajednički sa svojim bratom na šmucing radnji u trgovini i privredi. Zamešateljstvo vrha države u “Krušiku”, “Jovanjici”, “Milana Blagojevića” i mnogo drugih. O bavljenju poljoprivredom Vulina i Zorana Babića u “Jovanjici”, o čemu pričao sam Vulin, Brnabić nema reči, a dela ostaju. Ako se ona bori protiv kriminala u državi neka se ispitaju i dela ljudima bliskih vlastima rođaka, prijatelja i sumnjivih po delima..

  21. Malo ce biti zatvorskih ćelija za pripadnike vlasti, kad jednom padnu…
    Inace Danilo da se nije družio Rosavim i ostalim kriminalcima iz Janjičara , niko ga ne bi dovodio u vezu sa njima, i to nije dete vec covek od 22 godine…
    Inace nikoga ni u cemu niste prestigli, tu smo gde smo i bili, samo ispred Severne Makedonije
    Uzgred ovih dana izasao je podatak da smo treci od pozadi po prosecnoj brzini vozova, iza nas su naravno samo Severna Makedonija i Albanija. Prosecna brzina 55 km/h, Spanija prva sa 199km/h…
    Eto priloga za biografiju kvazipremijerke…

  22. Ako smo videli na desetine slika sa mafijašima onda ozbiljan čovek ne može da pomisli da se tu ne dešava ništa sumnjivo

  23. Reci tati i sinu da ne smeju da se druže sa kriminalcima!Šta nama brujiš i zato što ukazujemo “da je car go” spočitavaš da destabilizujemo državu.

  24. Ma dečko voli sport pa šta da radi nego da se druži sa navijačima. Mi smo svi ludi. Ja bih pustio da oni sami za sebe glasaju pa da bude još veći cirkus nego što jeste.

  25. Nema moje dete slike sa bezbedonosno interesantnim likovima i ne pije kafu sa njima.Dakle klasična radikalska zamena teza.Dakle da ponovimo kome nije jasno kao ovoj gospođi, vođin mali se viđa sa lošim likovima, dakle VAŠA DECA ….

  26. Ne, ovi će nas sve strpati u ludaru. Pa ko ga je terao da se slika sa kriminalima? Da li mali ima neku normalnu fotografiju, ko njegov ćale svojevremeno, u bordo sakou? A ti Čale, izgubljena u svemiru, da li, da li, da li tebi nešto fali?

  27. Nijedan tata i nijedan sin nisu drzava, sve jedno kako se zvali i ko su. Zloupotrebljavate funkciju na kojoj ste sa takvim izjavama.

  28. Bogte J… Ana o kojoj opociciji ti pričaš ženo, vi ste sami u skupštini , apsolutna većina ste. Ako je neko stvorio projekciju o napadima i političkim protivnicima to ste ti i tvoja sekta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.