Brnabić: „Srbija protiv nasilja“ je politički projekat Dragana Đilasa, zloupotrebili su ubistva dece

Ostavite komentar


  1. Jos jedna u nizu podmetacina Btnabic Ane. Ona ce imati zaduzenja, kao i dosada, da do odrzavanja tzv izbora, svakodnevno luci otrov u pravcu opozicije a hvali i himnodise Vucicu licno, do neba, ako treba. Drugo ni ne ume da radi.

  2. Ne brukajte se, gospođo Brnabić. Stotine hiljada ljudi demonstrira zbog katastrofalne međunarodne i unutrašnje politike čoveka kome se besramno ulizivate bacajući u blato državnu funkciju koju obavljate. Vaše izmišljotine i perfidne laži mogu možda zavesti vaše sendvičare, kojih je i inače sve manje i treba vam bič da biste ih naterali na neki od vaših besmislenih mitinga.

  3. Nju postavio da pokaže kako je Srbija tolerantna, šatro. Ona je neopevani bezveznjak sa fakultetom niskog rejtinga, dopisa škola, engleska varijanta Megatrenda, polupismena

Ostavite komentar


Društvo

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša 10

Danas u Srbiji jača košava, mestimično kiša

Republički hidrometeorološki zavod Srbije je upozorio da u Vojvodini, Podunavlju i Pomoravlju očekuje pojačanje košave čiji će najjači udari danas i sutra na jugu Banata dostizati i 28 metara u sekundi - oko 100 kilometara na sat.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.