Brnabić tražila izveštaj Saveta za borbu protiv korupcije

Ana Brnabić održala sastanak sa članovima Saveta za borbu protiv korupcije i zatražila da joj se šalju izveštaji ovog tela

Ostavite komentar


  1. Interesantan fenonen, do koje mere covek, zena moze da moral i istinu menja za vlast i privid licne moci. Svaka druga prica je neuverljiva dok se ne izgovori istina da se na celu drzave nalazi psihicki poremecen, u kriminal utonuo vodja koji sve teze vlada samim sobom a drzavom nikako

  2. Kad li će ova dama da shvati kolika je ona marioneta u rukama jednog "narcisa". Pa u Vladi Srbije se svi ponašaju i odgovorni su ne Brnabićki nego Vučiću koji je nominalno predsednik države i predsednik SNS-a (što nije po zakonu moguće). Ne razmem ljude koji još mogu da glasaju za takve. Kod mene su izgubili odavno svaku trunčicu poštovanja.

  3. Па добро, јел неко од Вас "новинара" зна да у савету има 3 изабрана члана од 9 потребних за изгласавање било чега или чак ни за заседање их нема довољно. Савет ког нема је причао о нечему???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.