MTS je u Subotici predstavio mogućnosti unapređene mobilne mreže, koja će korisnicima ubuduće pružati sasvim novo iskustvo mobilnih komunikacija, pre svega zbog povećanja brzine surfovanja internetom i do deset puta.

Istovremeno, korisnicima će biti ponuđeni prenosivi uređaji, smart telefoni i tablet računari, kao i posebne tarifne pogodnosti za prenos podataka, kako bi mogli da pristupaju internetu gde god se nalazili, u svakom trenutku.

– U prethodnom periodu naša kompanija završila je jedan veliki posao na modernizaciji mt:s mobilne mreže. Nakon unapređenja mreže na teritoriji Vojvodine i drugim većim gradovima, uskoro se očekuje okončanje procesa u ostatku zemlje. U okviru ovog projekta, biće modernizovano oko 1.900 baznih stanica – izjavio je Petar Čisar, koordinator za tehniku u Subotici.

– Nakon modernizacije mobilne mreže na ovom području, za građane Subotice pripremili smo pakete usluga koji će im omogućiti da po povoljnim cenama koriste sve prednosti mt:s mreže. Pre svega, to su paketi za pristup mobilnom internetu putem modema, pri čemu je cena modema svega jedan dinar, a cena mesečne pretplate takođe jedan dinar tokom prve godine korišćenja, uz ugovor na dve godine – izjavio je Željko Pijevac, šef Službe za prodaju rezidencijalnim korisnicima Novi Sad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari