Budvanska rivijera ponudila letovanje deci i porodicama pogođenim tragedijom u "Ribnikaru" 1Budva foto: EPA-EFE/Koca Sulejmanovic

Hotelska grupa Budvanska rivijera, omogućiće letovanje deci i porodicama koje su pogođene tragičnim događajem i osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

„Kao hotelska grupa koja raspolaže smeštajnim kapacitetima u hotelima u Budvi, ponudili bismo boravak deci, kao i njihovim porodicama u svrhu pratnje, a kojima je neophodan oporavak, kada se za to steknu uslovi“, navodi se u poruci objavljenoj na Fejsbuk stranici Ministarstva prosvete.

Ministarstvo prosvete se na svojoj Fejsbuk stranici zahvalilo Hotelskoj grupi Budvanska rivijera na pruženoj podršci i solidarnosti.

„Ukoliko smatrate da bi ovaj naš predlog bio na dobrobit dece, koja su nažalost svedočila masakru i na sreću izbegla stradanje, molim Vas da kontaktirate Kabinet Uprave Društva Hotelske grupe Budvanska rivijera, kako bismo u periodu kada su naši hotelski kapaciteti na raspolaganju, omogućili letovanje i boravak u svrhu što bržeg oporavka dece od napada koji je ostavio dubok trag na svima nama“, stoji u poruci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari