Bujošević: Oglasićemo se nakon analize stručnjaka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić više neće gostovati na RTS-u, "ukoliko ne prihvate njegove uslove", zbog navodnog utišavanja Gorana Vesića

Ostavite komentar


  1. Sta se analizira? Pa svi koji su gledali emisiju a nisu gluvi su to primetili i culi. Bruka i sramota za RTS

    1. Pa svi koji su gledali su videli ko je Vesic i da od njegovih ispada niko nije mogao da govori.Ja bi ga iskljucio skroz i izbacio iz studija jer nije postovao pravila dogovorena pre nastupa.Ili jesi ilio nisi.

  2. Da se promeni Ustav. Da se ubaci član da tonac bude član SNS-a. Stop diktaturi!

  3. Vujošević,umi se i povrati svoj profesionalni ugled.Zalutao si u šumi korova.Tamo zivot umire, a Srbija mora još dugo da živi.
    Povrati ugled sebi i Srbiji

  4. Uskoro odlazis, i ti i tvoje Olivere. Isteklo ti je vreme. RTS nije tvoja dedovina.

    1. Nigde on ne odlazi to su sve fore Vucica i kamarile.RTS je njegov.A ovo glumatanje namenjeno je za strane medije kako bi opravdao lose ponasanje RTS u predizbornoj kampanji protiv opozicije.Navikli smo na to glumatanje odavno a vi dezurni botovi idite na spavanje a pre toga pojedite sendvic da se ne ubajati.

  5. Pa dobro sta bi htel iz „SRPSKE NASILNE STRANKE“pored toga sto obmanjuju narod još bi da GALAME I DERU SE I NA RTS_u. EMISIJA BIH BILA DOBRA SAMO JE GRESKA GOSTOVANJE VESICA PA TO JOJ KVARI PROSEK

  6. Bio bi to dobar Vučićev potez da nam konačno oslobodi taj medij.
    Smešno se ponaša Vesić,Pa dali on zna da za razliku njegove primedne, stoje primedbe opozicije koja nema ni pristup Vučićevim medijima, dakle s v I m.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.