Carević: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija poštuje zatvorenika

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Da li direktor tako vodi računa i o pravima zatvorskih radnika kojih nema i koji su preumorni od prekovremenog rada i terora koje sprovode pojedini upravnici. U zatvorima se zaposleni zlostavljaju tako da radnici podnose tužbe za mobing ali se o tome ćuti.

  2. Nije bas tako kao sto prica, direktor Carevic. Postoji psihičko maltretiranja, zatvorenika u Padinskoj Skeli_stari deo. Prljavština odvratna, cucavci za više ljudi. Šta njima može korona virus, kada je tamo prljavština, za koleru. Nemaju stolove u sobama, jedu na krevetima,i to zatvorenici, lakših krivičnih dela, do 3godine.Ubice u drugim zarvorims, dobijaju uslovni otpust, ovde teško, novi upravnik uveo svoj rezim, vaspitači imaju svoj. Užas!!! Zar uslovi ne trebaju da budu isti u svim zatvorima. Pa nisu oni u logoru. Bolje tretmane imaju ubice u Zabeli, Sremskoj Mitrovici……

  3. Zašto ne obiđete KPZ Padinska skrla, da vidite šta je izvor zaraze.Brat mi je tamo zbog kazne, od 2godine.Kakav teror upravnika, koji je izbačen iz nekoliko KPZ-a, Bukvica.Kzo da su u logoru, a tamo su osudjeni, za lakša krivicna dela.!!!

  4. Jel zna direktor Carevic, koliko ima zaraženih u zatvorima, Sremska Mitrovica Padinska skela-stari deo, Niš, Zabela… Ne priča se o tome, neće da testiraju zatvorenike. Sramota.

  5. Šta priča, ovaj Carevic. Koje poštovanje zatvorenika. Ponašaju se prema njima odvratno, iskorišćava, kao jeftinu radnu snagu. Kada je on obilazio zatvore, pa zna???!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

4. decembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.