CarGo objavio snimak incidenta s policijom, reagovao načelnik PU (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Drugim recima nacelnika PU. Nas bas briga za to sto je nas pripadbik nasrnuo kolima bez ikakvog razloga na gradjane jer oni nisu smeli da ga sprecavaju u divljanju dzipom posto je njemu neko naredio da otme kola CarGo. To da li je prekoracena upotreba sile i pokusaj nanosenja teskih telesnih povreda gradjanima koji protestvuju mi nemamo pojma i nama je to normalno jer smo mi Vucicevi policajci, a protiv ovih gradjana cemo svakako podneti krivicne i prekrsajne prijave sto su se usprotivili nasem prekoracenju ovlascenja. Morali su da nas puste da krsimo zakon jer mi to mozemo. Mi smo Vucicevi i Nebojsini odabrani specijalci. Rebic nam je sef i nemamo sta da brinemo kad god prekoracujemo silu prema gradjanima. Zapamtite imena ovih staresina i policajaca, sigurno ce u buducnosti biti jos slicnih prica sa njima, jer za ovu nece biti sankcionisani, a koliko se secam neko je juce iz MUP slagao da nikakvog nasrtaja kolima nije bilo i da gradjani lazu Na snimku se vidi napad. Sefe nadji u pravilu sluzbe gde pise da se nenasilni protest gradjana razbija guranjem dzipovima! A tuziocima i sudijama bih postavio isto pitanje sada, pre nego osude gradjane. Opoziciji je pitanje, sta cemo sa ovim pojedincima kad dodjete na vlast? I policajcima sa staresinama i sudijama i tuziocima?

  2. Ako se ovo naziva guranjem ili odgurivanjem, kako se zove pokušaj ubistva autom, ili ti potpuno svesno ubistvo u pokušaju i to od strane policije, jednog od građana ove zemlje koji, očigledno, policiji nije pružao nikakav nedozvoljeni ili nasilan otpor. Ako sutra građani uzmu stvari u svoje ruke i primene isti metod prema policiji ove države, jer ih država (građane) ne štiti, neće biti dobro ni za jednu stranu, ali, jedno je sigurno, građani bi, kao i petog oktobra odneli pobedu.

  3. Simpatišem CarGo ali policija je svuda u svetu policija. Staneš ipred policijskog auta i ne daš da prođe… To nigde ne prolazi. I nevolim to nameštanje kao kod ovog snimka. Što ne snima kako to policija gura tog lika nego nešto sa strane ništa se ne vidi šta se događa i onda se on valja dole… neuverljivo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.