Čedomir Stojković povodom prekida emisije na Hepiju u kojoj je kritikovao režim: I na režimskim medijima pola zaposlenih ne voli Vučića

Ostavite komentar


  1. Samo cu reci da je gos. Čedomir Stojković naucio pesmicu za kraj emisije jer iskreno izgleda kao da recituje vec naucene reci napamet

  2. Ma kakav si ti advokat tako se ponašajuci i celo vreme upadajuci svima u reč, ometa emisiju?

  3. Let iznad kukavičjeg gnezda, američki film iz 1975. godine u režiji Miloša Formana, baziran na istoimenom romanu koji je napisao Ken Kizi. U glavnoj ulozi je Džek Nikolson kao Rendal Mekmarfi, novi pacijent u mentalnoj instituciji, dok su u ostalim ulogama Luiza Flečer, Vilijam Redfild, Vil Sampson, Sidni Lasik, Bred Durif, Deni Devito i Kristofer Lojd u svom debitantskom filmu.

  4. I sta je svrha tebe samog… Slavodobitno sam pos**o vladajucu kamarili i doziveo orgazam u rezimskom mediju. Bla, bla, bla…toga se narod sit najeo vec 30 godina. Svi vi koji zivite u drugom esalonu drzavne grbace ste isti. Ona vam sluzi da pljujete, ili hvalite i od toga zivite, bili vi rezimski ili opozicioni. Dolazi novo vreme, rada, truda znanja dokazivanja rezultata, laprdanje za poene na opstu stetu je proslost. Opste poznate veze i vezice kod Srba su neunistive i sve dok se u glavu prstom ne pokazu svi od najsitnijih pa na gore nista od sloge. Kad nemas pojma kud, sta, gde, kako, kad ti upri prst u predsednika, kralja…. To je tu od vajkada. Zato nam se i smeju jer sami sebe ne postujemo, a mislimo da postujemo. Izgleda da nismo sazreli da sebi krojimo kapu vec da na to radi drugi.

  5. Da su i Šešelj i Milošević bili katastrofa, kao i AV, tu se sa advokatom apsolutno slažem. Ono sa čime se ne slažem je mišljenje o DOS-u. Pa i oni su svi napunili, Al vaš svi vrele sa novcem. Tek kako su oni uništili državu, firme,banke. 5. oktobar, je bila samo jedna farsa i služio je ta nasilno preuzimanje vlasti. Ogromna energija nezadovoljnog naroda pretvorila se u veliku katastrofu. Svi su se tu ovajdili. A na kraju Srbija je bila najveći gubitnik. Danas mi je muka kada se neko još loži na ovaj datum. Koji bolid, diletant. Ništa mi nismo i niti ćemo naučiti. To su bile još dodatne podele. Još kada čujem hvalospeve o pokojnom Premijeru. Pa zapitajte se odakle im novac da imaju suvlasništvo u Viktorija grupi. Da nije i on nosio gajbice. Mnogo takvih je u našoj politici koji su nosili neke gajbice. Da je tako pa radnici koji ih svakodnevno nose bi bili ekstremno bogati, a ne bi jedva preživljavali

  6. Uvek sam smatrao da opozicija i javne ličnosti koje imaju kritičko mišljenje o društvenim pitanjima prave veliku grešku što se ne pojavljuju u režimskim medijima. Ako su ozbiljni, moraju da predju preko svih uvreda i satanizacija kojima su izloženi upravo u tim medijima. To su uvek radili radikali sa Šešeljom i Vučićem što im je bilo marketinški pametno i produktivno.

  7. Ovaj čovek priča šta ga boli. Ne, kroz njega, priča za nas. Ko razume. Bravo.

  8. Advokat Stojković je sramota. Nekulturan, prekida sagovornike, recituje pesmice protiv Srbije…užas!!!

  9. Stojkovića za predsjednika! A onda ako ne bude bolje za jaja, pa na prvu banderu! Svaka šuša daje sebi za pravo da nekoga kritikuje i diskredituje, naziva zločincem… A ako nije u pravu, ako se da prostote z.j.b.? Nikom ništa?!!! E pa neće moći! Nego za jaja, pa na prvu banderu!!! Slažeš li se moj Stojko? Ja navijam za tebe, da nam bude bolje – a ti ako ne vjeruješ u sebe nemoj! Pi.d.o!

  10. Znam da nećete objaviti moj prethodni komentar jer ste pi.de, ko i taj vaš Stojko.
    A puna vam usta demokratije!

  11. Ne znam ko je Stojković ali mi se njegov nastup zgadio, naravno zbog njegovog bezobraznog upadanja u reč svima! To me podsetilo na predizborne emisije u kojima članovi SNS-a (uglavnom) govore kad hoće jer su valjda nedodirljivi…

  12. Sve NVO organizacije koje se finansiraju sa strane, su korisni idioti , jeftina potrošna roba za ostvarivanje stranih interesa, i to je istina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.