Cenzura zbog predavanja o političkoj propagandi u Srbiji

Kulturni centar Zrenjanin otkazao tribinu Siniši Atlagiću, profesoru Fakulteta političkih nauka u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Poštovanje profesoru Siniši Atlagiću, koji snagom nauke, znanja , morala svoje katedre , pokušava d a otvori, ili bar odškrine prozor snage znanja o „političkoj propagandi i u Zrenjaninu !!
    Držite glavu profesore visoko, upornost je važna, i drugo niste sami u vašem pokušaju otvaranja VRATA političke propagande ,za sada u SNS Zrenjanina .
    Profesori niste sami,puno je Nas, KOJI razumemo vašu nauku ,,,kao lek SRBIJI koja tone u inferiornosti neznanja predsednika SRBIJE !!!Strpljenjeeeeee, nam treba … na putu promene u Srbiji.
    Sačekajte i mi ćemo da sačekamo dane prolećnih izbora u Srbiji, jer to je vreme kada PAMET mora, treba, nužno je da progovori,i potom širom razobliči nakaradnu ,,nakaznu političku i svaku drugu propagandu širom zarobljene ..zakatančene SRBIJE, koj a je izgubila status DRŽAVE,, već je postala prćija predsednika SNS !!!

  2. Nije čudo što su ga zabranili ,pa taj prstojević nema nikakve veze sa tribinama,taj je primao platu i putne troškove pune tri godine a da ni dana nije proveo na poslu u KC Zrenjanin,inače tu su zaposleni svi iz jedinstvene Srbije od 50i60godina a najsvežiji je Mirko krlić 66godina iz NS ,iako je u penziji,imate tu Jos novozaposlenih penzionera ,a omladina bez posla. KC ostao bez 5 urednika sa fakultetom a pogledajte koga su zaposlili e ti su profesoru zsu profes

  3. Nije čudo što su ga zabranili ,pa taj prstojević nema nikakve veze sa tribinama,taj je primao platu i putne troškove pune tri godine a da ni dana nije proveo na poslu u KC Zrenjanin,inače tu su zaposleni svi iz jedinstvene Srbije od 50i60godina a najsvežiji je Mirko krlić 66godina iz NS ,iako je u penziji,imate tu Jos novozaposlenih penzionera ,a omladina bez posla. KC ostao bez 5 urednika sa fakultetom a pogledajte koga su zaposlili e ti su profesoru zabranili tribinu

Ostavite komentar


Društvo

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje 10

UNS: Svaki treći novinar dobijao pretnje

Svaki treći novinar koji je učestvovao u anketi o slobodi medija i bezbednosti novinara naveo je da mu je prošle godine prećeno zbog novinarskog rada, rezultat je istraživanja "Iza naslova: Pretnje, napadi i pritisci na novinare u Srbiji", saopštilo je danas Udruženje novinara Srbije (UNS).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.