Čestitke za Božić Ivice Dačića, Muamera Bačevca i Zorane Mihajlović 1Foto: Shutterstock

Više predstavnika vlasti čestitalo je i danas Božić građanima koji ga slave po julijanskom kalendaru.

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić poručio je da „Srbija ima mnogo razloga da na ovaj veliki praznik i na početku ove godine bude zemlja optimizma i očekivanja“.

„To je vaša zasluga, jer vi ste je učinili zemljom u kojoj je više radosti nego problema, više mogućnosti nego prepreka. Srbija će nastaviti da bude udoban dom za sve svoje ljude, za sve naše porodice, za našu decu i za njihove potomke“, rekao je Dačić.

Predsednika skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava i ravnopravnost polova Muamer Bačevac je naveo da Božićni praznici treba da podsete na značaj temeljnih ljudskih vrednosti, ljubavi, praštanja, razumevanja, zajedništva, kao i na neprocenjive vrednosti međusobnog poštovanja i solidarnosti.

„U duhu koji ovaj praznik nosi u sebi, želim vam da u sreći i dobrom zdravlju proslavite ovaj veliki praznik“, poželeo je Bačevac, u čestitki vernicima koji slave Božić po julijanskom kalendaru.

Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović je, u čestitki, navela da „samo čvrsto oslonjeni na hrišćanske vrednosti možemo graditi bolje i pravednije društvo kakvom težimo, u kojem će odnosi sa drugim ljudima biti prožeti uzajamnim poštovanjem, solidarnošću i uvažavanjem različitosti“.

„Dobra volja, razumevanje i sloga potrebni su nam da pobedimo izazove sa kojima se svakodnevno suočavamo, ali i da zajedno napravimo nove uspehe koji će doneti napredak našoj zemlji“, rekla je Mihajlović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari