Četiri dnevna leta Er Srbije za Švajcarsku u oktobru 1Foto: Er Srbija/Promo

Er Srbija će u oktobru između Beograda i Ciriha vikendom leteti i do četiri puta dnevno, objavila je danas ta avio-kompanija.

Zbog velikog interesovanja, uvedena su još dva nedeljna leta vikendom, pa će srpska nacionalna avio-kompanija na ovoj liniji obavljati ukupno 21 let nedeljno, što je više nego u istom period prošle godine, navedeno je u saopštenju.

Uz rekordna četiri dnevna leta subotom i nedeljom, u oktobru će se do Švajcarske ponedeljkom, četvrtkom i petkom leteti tri, a utorkom i sredom dva puta dnevno.

„Interesovanje za letove do Ciriha prevazišlo je sva naša očekivanja što je veoma ohrabrujuće, imajući u vidu trenutne okolnosti i posledice pandemije korona virusa po avio-saobraćaj na globalnom nivou. Nastavićemo da pažljivo pratimo razvoj događaja, brzo reagujemo i prilagođavamo se promenama u tražnji i ograničenjima putovanja”, izjavio je direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije Jirži Marek.

Er Srbija trenutno obavlja najviše letova iz Srbije do Ciriha koji je i jedna od prvih destinacija do kojih je 21. maja, nakon privremene obustave zbog epidemije korona virusa, obnovljen avio-saobraćaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari