Čišćenje snega u TV režiji gradske vlasti (VIDEO)

Prilog o stanju na putevima u Beogradu u jutarnjem programu RTS-a zasmejao javnost, jer je kamion za čišćenje snega vozio oko kružnog toka kod Bogoslovije u Beogradu tokom davanja izjave funkcionera Beograd puta

Ostavite komentar


  1. Zato je to jutro na Miljakovcu bila pogibelj. Dok grtalice zimske službe glume u agitprop spotovima unapređenih šešeljoida, bus 48 se spuštao niz snegom zatrpano brdo kao na sankama. Umirujuće je jedino delovao razgovor “majstora“ sa kolegom preko mobilnog: “Ne rade mi zadnje kočnice, sva sreća što imam makar ćelave letnje gume…“.

  2. Sneg se nikada, ali bukvalno nikada ne cisti u blokovima 28 i 29. Nadlezni ocigledno smatraju da se oko zgrada nalazi parking a ne ulica, bez obzira sto postoji uredna horizontalna i vertikalna signalizacija, kao i table sa nazivima ulica.

  3. A danas,petak,nekako s proleca,ubi nas mecava,kao i poslednjih 25godina javasluka…Radio Beograd 1,cak javlja ,o saobracajnom kolapsu,u Sarajevu…!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.