Crnogorska partija iz Novog Sada pozvala da se glasa za prozapadnu i suverenu Crnu Goru

Ostavite komentar


  1. Suverenost je ok, ali, mržnja prema braći nije. Strane lance rado ljubite a mafija vam cveta.

    1. Ta „Crnogorska partija“ iz NS je filijala SPS-a. Izgleda da Ivica igra neku svoju igru na izborima u CG.

    2. Nepostojeca partija iz Srbije podrzava diktatora i serijskog krsitelja ljudskih prava (pre svega) Srba iz susedne drzave. Jel samo meni ovo nije normalno?

  2. Licemeri, strasno.
    Kakva je to visenacionalna, multikulturna drzavs, kada se crnogorci srpski narod, i oduzimaju sva pravw srpskom narodu , koji je i osnovao Crnu Goru kao drzavu.
    Sramota kakav polom u glavi…

  3. Evo ja sam rodjeni Crnogorac, Crnogorska partija iz Novog Sada, moze stat cijela ne u kombi nego u jedan auto. A toliki uticaj ima na Crnogorce da ce samo izazvat suprotan efekat. Izaziva osjecaj mucnine i gadjenja. To je ekipa „lrzilebovica“ koji su do 50.godine zivjeli kod tate i mame, a sad dobijaju apanazu da avetaju od DPS-a. A vala ako ta 4 glasa budu presudna nek im je sa srecom.pobjeda

  4. Dokle vi mislite da vam toboze braca crnogorci budu sluge srbije ili bilo koje druge republike svako ima pravo na svoje misljenje u svojoj zemlji a ne drugi da kroji sudbinu crne gore pa svi mafijasi potekli iz srbije a sada nazivate milu za mafijasa on je sitna riba za vas srbijance ali sto je najgore srbijom ne vladaju srbijanci vec ljudi iz drugih republika od posle titove smrti pogledajte i proverite korenja vladara srbije do danasnjeg dana i imacete pravu sliku a dok crnu goru vode crnogorci od pamtiveka pa do danas

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.