Da li će, nakon skoro četrdeset godina, biti rešen problem stanovnika ulice u užičkom naselju Koštica

Za sanaciju klizišta u užičkoj ulici država obezbedila 110 miliona dinara

Ostavite komentar


  1. Нема ни речи о обилазници око Ужица

  2. Драган Марковић је потпуно у праву, кад је рекао да њима не треба ништа веровати. Пример за то је обилазница око Ужица. Наиме, пре извесног времена Министар је рекао да ће радови на обилазници почети ускоро, али их нема. Да су радови почели Министар би то “ударио на сва звона“, кад долази у Ужице. Он не спомиње од досада извршеним радова. Наиме, не знам који су радови изведени на траси ( дали само ископи или и део асфалта ), али знам да су потпорне конструкције сигурно изведене иако они стално то помињу као предстојећи радови.
    И тај “прцвољак“ од места дигли су у небеса као изузетан грађевински подухват! Ако досадашњи извођачи нису успели да тај мост изграде, не знам шта сада Кинези чекају те га не граде! Још нешто, зашто се деоница Кокин Брод-Прибојска бања толико форсира, предпостављам да би “главешине“ имале што краћу везу да од Златибора “скокну“ до Бање, или да Босанци могу , преко граничног прелаза Увац код прибоја, што угодније и брже стићи до Златибора. Све су то игре по жељама, а не по ПРИОРИТЕТИМА1

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.