Da li je pomoćnik ministra prodao haubicu NORA?

Jeftinija verzija srpske samohodne haubice pobudila sumnju u odavanje vojne tajne firmi BNT iz Bosne i Hercegovine

Ostavite komentar


  1. Cerupanje DRZAVE SRBIJE pocelo je 1.septembra 2014. godine i jos traje. U Titovo vreme za ovakvu optuzbu odgovorni bi bili osudjjeni za veleizdaju, a danas je to samo MENADZERSKA BOLEST izazvana opstom kradjom. Cak i u zvanicno proglasenoj kapitulaciji ni jedan narod nije bio izlozen ovakvom ZATIRANJU, kao sada SRBI.

  2. Oakvo ponasanje je jos vise omoguceno nivim zakonima koje je doneo SNS o privatizaciji vojne industrije, potpuno marginalizujuci i moze se reci namerno izostavljajuci odredbe o zastiti podataka u tim zakonima, na sta su pojedine NVO ukazivale ali su marginalizovane od drugih NVO bliskih vlasti ili drugim licima zainteresovanim za kako privatizaciju vojne industrije, prodaju naoruzanja, tako i podatke koji uz nju idu, pod izgovorom da mi nemamo nista i da se time ne treba baviti. Svi su za to znali i u sistemu odbrane i medju donosiocima zakona, ali im je namera bila bas ovo sto se sada desava, a VBA, kao i BIA i politicari imaju druga posla, a ne da se bave zastitom drzave i vitalnih resursa jer od toga crpe licno bogatstvo… Svi umesani su Vucicevi kadrovi birani iskljucivo od njega i da rade to sto rade. Ni opozicija se nije preterano bavila tim problemom prilikom donosenja zakona, a sada ce se to sve svesti na krivicno delo pojedinca koje je uvek moguce kada se sistemskim zakonima zloupotrebe omoguce, a za to su krivi svi gore navedeni.

  3. Da li neko u Srbiji razmišlja da se pokrene peticija s jednim pitanjem: da li nam treba ovakva SNS vlast?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.