Da li ombudsmana i dalje interesuje Savamala?

Izava novog zaštitnika građana Zorana Pašalića izazvala oštre reakcije

Ostavite komentar


  1. A što bi novog ombudsmana interesovalo tamo neki srušeni ilegalni objekti, trebalo bi da ga više interesuje ko je izdao dozvolu da se tu dignu ilegalni objekti, ko je dozvolio da se upišu u katastar i ko je dobio sve pare za to.

  2. Obdusman radi iskljucivo za narod i tako je i pokazao. Ne vidim svrhu ovog teksta jer je ravan nuli i cistoj provokaciji.

  3. @dana Каквој провокацији…? Ако је текст нула, зашто га читаш ботино ? Или би и ти да цензуришеш као твој вољени вођа… због брже, јаче, боље Србије која срља ка дну

  4. U ovoj jadnoj državi, nalogodavac rušenja Aleksandar Vučić, može biti proglašen i za cara i za sveca ali će zauvek ostati zlikovac i lažov, zbog kršenja zakona i izbegavanja odgovornosti!

  5. Što bi mi "zabadali noseve" u čovekov posao?! Nema smisla da se mešamo svi u ono što ne razumemo.

  6. Bavi se i tekako, ali onako kako i treba sa argumentima i realnošću kakva jeste!

  7. Zašto bi ,pa to je bilo političko pitanje za DS i opoziciju, narko dilerima i makroima, tajkunima iz DS nije niko ugrozio ljudska prava.Porušiti nešto bespravno je potpuno zakonito.

  8. Nesto vazno se desava. Prvi put u komenetarima vidim da ime vise botovskih nego komentara slobodno mislecih gradjana. To samo moze znaciti da je za krminalnu vlast tema veoma vazna i da je botovima odgodjen odmor. Citam da cu sa vaucerima u C. Goru, Grcku. Svuda tamo gde ne mogu opljackani penzioneri i radnici! I da, botovi treba da odgovaraju, jer kada salju komentare, lazu da nisu to sto jesu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.