Dačić: Prisustvo Miloševića na proslavi može biti iskorišćeno za davanje legitimiteta Oluji

Ostavite komentar


  1. Dačićevo spinovanje. Imate u današnjem dijalogu Draškovićev tekst o „Oluji“ i planu Z4. Sloba nije dao Martiću da potpiše plan Z4 (Sloba nije hteo da primi abasadore SAD i Rusije…). Tako nije hteo da potpiše plan iz Rambujea pa nas je uveo u rat s NATO….
    Vidite crveno-crna koalicija se pravi kao da je Srbija (Kina, Nemačka, SAD, Rusija) pa ima kapacitete da vodi rat (vojni, u rukavicama) 30 godina. Pa mi smo „klinički mrtvi“ Dačiću!

      1. Pa valjda ti ljudi koji tamo zive znaju sta je za nih najbolje a ne dacic. I bas to vec 30 god truje narod .pustite srbe da budu srbi u hrvatskoj bosni i cg itd.

        1. Kakva je realnost, pitanje je koliko je Srba ostalo u Srbiji, Konuzin lepo primetio.

    1. @natalija

      Isti komentar je objavljen i na B92. Botujes? Koliki ti je honoras? Skupis za burek?

    2. nije mu dao da potpiše Z4 jer je bio uvjerenja da će napraviti Veliku Srbiju, a Z4 se nije uklapao u taj projekt

  2. Izjava Dacica i Jeremica je vrlo slicna,ko je tu kome opozicija i kako da se snadju gradjani.
    Niko nam nije dao mandat za odbranu Srba ili Jugoslavije.Deca komunizma su se igrala cetnika i ustasa,ali i ta krvava igra mora da prestane i da pobednici i pobedjeni zive normalno.
    Zasto srpski politicari jedinu srecu vide u nasoj bedi i vanrednim prilikama.Rat smo izgubili,prvo moramo dozvoliti pobednicima da se konsoliduju,da bi i oni nama bar malo oprostili i dozvolili da se uljudimo. Da smo casni i normalni,Dacic i drustvo ne bi smeli da se bave nasim zivotima jer su vec jednom dali sve od sebe da ih upropaste.

  3. Druže Dačiću, da je sreće i pravde u ovoj zemlji, ti i tvoj SPS bi bili u mišjoj rupi danas, bez ikakvog prava da se više bavite politikom i tako decenijama “usrećujete” srpski narod, i ovde i u Hrvatskoj!

  4. Pa dajte vise ostavite ljude na miru samo trujete mlade sa vasom ideologijom dosta vise ratova pa svaki rat smo izgubili a pricamo da smo dobili.Sramota

  5. Ne „moze biti“ nego je uveliko iskorisceno za legitimizaciju etnickog ciscenja Srba i hrvatske politike u odnosu na Srbe. Culi smo juce izjave hrvatskih politicara, zar ne? Na stranu Dacic, ko je i sta je, ali ovo sto se juce odigralo u Kninu je jedna jeftina pozorisna predstava, jeftinija i od one u Sremskoj Raci, i nista vise.

  6. Kad bi razum prevladao,vi Dacicu i Vucic,trebalo bi krivicno odgovarati za izgnanstvo srba iz Hrvatske .Kao deo Miloseviceve politike i direktni izvrsitelji iste,vi ste se debelo ogresili Srbiji i izbegljim srbima.O ljigitimitetu Oluje o kojem pricas niko ziv to ne trazi od srba.Taj ljegitimitet Oluji je dala MZ.Zlocini cinjeni tokom Oluje moraju se obelodaniti i primerno kazniti,isto sto bi trebalo da ljicno odgovaras kao podstrekac i pokretac rata u Hrvatskoj i drugde.

  7. Miloševićev otac je učestvovao u oluji. Bio je u hrvatskoj vojsci, borio se protiv Srba.
    Šta vi očekujete od njegovog sina, a tek od unuka.

    1. Sta bi bilo da je Krajina opstala pa da ih vode neki slicni Vucicu ,Dodiku,Dacicu,Vulinu i td.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.