Danas (1999): Ključan dan za Srbiju, nedelju dana pred bombardovanje

Iz arhive Danasa: Izdanja od 11. do 17. marta 1999. godine

Ostavite komentar


  1. Vi pišete o dogadjajima iz 1999. godine kao da je to bilo pre hiljadu godina.Svi znamo koje je uslove postavio NATO pakt SRJ. O tim uslovima pišite, a ne da se jedino tražilo da udju na Kosovo.Takodje pišite da zločinački NATO pakt nije imao dozvolu UN na napadne našu zemlju.

    1. Prijatelju ako do danas nisi shvatio ko je kriv kada sebe i ceo narod dovede u situaciju da NEMA vojne saveznike a da IMA Nato alijansu protiv sebe onda ti ni narednih 20 godina neće ništa pomoći u tome… istorija je jednostavna i surova, pobednici uzimaju sve. Gubitnici idu na smetlište i vraćaju ih mrtve iz zatvora nekada konjima a danas avionima. Surovo ali je tako uvek bilo i biće. Od Starog zaveta do kraja civilizacije. Kad si na vlasti to si bar trebao da naučiš a ne da žrtvuješ narod što si sam nesposoban da nadješ saveznika koji će sa tobom da se bori. Pobednici pronadju način a gubitnici pronadju izgovor.

Ostavite komentar


Društvo

Žigmanov: Srbija posvećane zaštiti i unapređenju ljudskih prava i borbi protiv diskriminacije 10

Žigmanov: Srbija posvećane zaštiti i unapređenju ljudskih prava i borbi protiv diskriminacije

Srbija, kao članica gotovo svih najvažnijih međunarodnih i regionalnih ugovora o ljudskim pravima, posvećena je zaštiti i unapređenju ljudskih prava i borbi protiv diskriminacije, poručio je danas u Hagu ministar za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Tomislav Žigmanov, i najavio "prvo istraživanje o kvalitetu života LGBT osoba sa akcentom na njihovo mentalno zdravlje".

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.