List Danas jedini koji ne dopušta crno-beli svet (VIDEO)

Članovi Kluba čitalaca Danasa na tribini o podršci publike za opstanak našeg lista 

Ostavite komentar


  1. Evo i mene sutra na stand Danas – a da ko pravi covek postanem clan Kluba. Ne gledam TV, ne pratim sve ono smece od stampe. Danas je, pored jos nekoliko medija (N1, Insajder, …) moj jedini prozor na nebo i sunce. Vidimo se sutra.

  2. Ni Danas nije više što je nekad bio, ali je i dalje nabolja novina u Srbiji. Kao neko ko nije glasač vlasti, a još manje glasač ovakve opozicije (nekada sam bio glasač DOS, SPO i DS). Danas je nešto kao RTS, trude se da zadrže neku objektivnost iako rade pod velikim pritiscima. Naravno, pritisci na RTS su sigurno veći, to je javni servis, tako da RTS naginje na stranu vlasti, dok Danas naginje (mada manje nego RTS) na stranu opozicije. Uglavnom, trudim se da politiku pratim što manje, a kada pratim, da pratim preko ova 2 medija i onda izvučem neki zaključak koji je neka zlatna sredina. Nadam se da će proći ovo vreme i da će Danas opstati i biti još bolji i objektivniji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.