Danas protest RGZ-a ispred Vlade i predsedništva

Ostavite komentar


  1. Geidetski zavod ukinuti.U toku celog dana zaposleni u Geodetskom zavidu Novi Sad se bave izlaskom u grad,šopingujući.A papir nekig rešenja od pola strane pišu tri puta,rešenja piše samo jedna osoba u celoj zgradi,u kancelarijama pričaju o svemu samo ne o poslu,izlaze sa posla kad žele.Ugasiti ih potpuno i posao prebaciti poreskoj upravi gde 50% ne zna šta treba da radi.

  2. Sve te vase probleme i zelje za unapredjenjem softvera i uslova poslovanja u skladu sa bla bla ja potpuno razumem, ali kad cu ja moci da uknjizim imovinu normalno kao i ovi u Hrvatskoj bez mita stresova i advokata i sve u roku od 15 dana

  3. Milim da Geodetski zavod, kao i Infostan verovatno i još neka drž. preduzeća nerade aman baš ništa. Infostan ili ti Stambeno ni više zaposlenih ni većeg nerada. Stanari plaćaju neko vajno održavanje a od njih nemožeš dobiti ni informaciju.

  4. Treba vas ugasiti. U Nisu je leglo neradnika, kojima da obrade jednu nekretninu treba oko 16 meseci.

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.