Danas saznaje: Aleksandar Vulin uskoro će biti smenjen s mesta direktora BIA

Ostavite komentar


  1. Mogao bi da se kladim (u desnu ruku i desnu nogu!!!) da ce doci jos veca neznalica i jos gori diletant od ovog mediokriteta.

  2. Doci se onaj dugacki potrcko i tapsac iz Amerike.A Vulin ide u majcicu Rusiju.Ma za njih nema zime dok je ovaj narod ovako zatucan,inertan i plasljiv.

  3. Stigao svilen gajtan iz SAD. Jel ce vucicev tapsac sada da objedini funkciju ambasadora i BIA? Ne bih se cudio.

  4. Smenila direktora BIA. I još će da postavi onog guzeljupca Đurića, pošto ga je obučila dok je „ambasdorovao“ po Americi. Sad još samo da Vučko servira Kosovo i litijum u paketu, pa može i Basta da zameni Vučka pošto je i Basta sveže sa CIA-obuke stigao. Srbija se saginjati neće, samo će malo da se nagne da joj parizer dublje uđe

  5. Aaaaaa sad ce Sale otvoriti novu farmu pa da se svi slatko smejemo konzumirajuci plodove iste…. ziveo mu gospodar Aca stotinu leta!

  6. Pa krajnje vreme da se odmori od napornog rada, i da se recimo vrati u svoj zavičaj, Manjače, u sadašnjoj Republici Srpskoj. Bolje tamo nego da zaglavi u Sibiru, a klima je slična. Valjda Dodik može toliko da mu učini!

  7. Zar nam drzavu kroje amerikanci ili je kako kaze predsednik nezavisna u odlucivanju. Kaze jos da nam strane ambasade ne pricaju sta cemo da radimo.

  8. Ako bude smenjen Vulin onda smo definitivno pod patronatom Amerike , a Srbija je slobodna onoliko koliko sam i ja predsednik Japana.

  9. Pa naravno! Srbija vec 8 meseci nema nikakve kontakte sa obavestajnim sluzbama drugih zemalja Evrope i sveta! To nije normalno! Nekada su srpske sluzbe uzivale postovanje jer su koordinator službi bezbednosti Miki Rakić i ondašnji direktor BIA-e Saša Vukadinović bili zaista profesionalci u svom poslu, Oni su bili americka skola!

  10. Vučić će mu obezbedi mesto gde se neće sretati sa psom za otkrivanje dtoge, može ga pisl.Njujork za ambasadora,eto opet ,rotacije!

  11. Ovo ne miriše na dobro! Ode ruski čovek, a dođe mali Amer.Sada je faraon u procepu.Šta li će mu reći tata iz Kremlja.A,nas samo vuče za Nos.Vulin smenjen. Ne se znaje!

  12. Ma, ništa! Ima Vučić takvih koliko hoćeš!
    Nego, kada ćemo mi da sklonimo onoga ko ih postavlja?! Tu je ključ!

  13. Inače, na tom mestu mora da bude nestranačka ličnost a ovde se najavljuje da će se mesta deliti po koalicionom sporazumu. Pokazatelj koliko smo nisko pali.

  14. Za Milu
    blago tebi sa tvojim mozgom zaveštaj ga medicinskom fakultetu
    generacije studenata i profesora će biti oduševljena

  15. Jadna i bijedan držao Srbijo,kad tvoje pravossudje ne vidi Vulinovu korupciju,koja je uvezana u sve sfere ,kao talijanska mafija,nego za to mora doći vučenje za uši od strane amera.Još poraznije je što vizionar tako bespogovorno izvršava ta naredjenja amera,a da nema ni valjano objašnjenje srpskom narodu.

  16. SNS kadrovi – NJE Amb Marko Tapsac i drug Vulin, ex clan JUL-a.
    Sunovrat sektora bezbednosti.

  17. E ako će Majk Džurič (aka šareni vagoni) da se kambekuje is USA da menja Alekseja Vulinskoga onda je prilično jasno ko je ovih dana kome ruku zavrnuo.

  18. Обрни, окрени, (од жене) теткино луче неће одговарати за своје (не)деловање. Биће награђен неком дебелом и исплативом синекуром. Чак ће му и тетка завидети. А ко дошао, добродошао. Једини задатак је да будеш проточни бојлер и да не таласаш. Ко то уме (99,99% снс-ОВАЦА), дон’т уори, би хепи.

  19. Jasno je da ce dovesti novog poltrona na to mesto ali je jasno i da je pritisak spolja dao rezultat. Bar nesto!

  20. Jbt kakav Srbistan kad na celo Bia dolazi ona zamlata sto lupa rukama ko sulundar na kosavi. Jbt ima li kraja gluposti u ovoj drzavi?

  21. Meni ovo lici na medjunarodni komplot ili zaveru protiv poslednjih iskrenih komunista evrope

  22. Ако ће већ друг Вулин да буде на располагању, право је време да Србија покрене свемирски програм…

  23. Дивим се оптимизму ових наивчина што верују да иза свега стоји ЦИА!…

  24. D li vS.nijr.sramota.da.pisete.ovakve.ljigave.tekstova.nastale u zapadnim ambasadama.Ne.vkm Vulina ali za vS.jr sve.rodoljubivo ato postoni i Srbiji.Nakaze petokonaske sve najgore od Stba,Srbije a ppsebno SPC.

  25. Dali će I tetka iz Kanade biti smanjena?I u Americi znaju za njegove koruptivne mahinacije I on će biti smenjen a lovu mu neće dirati jer i predsednik je izjavio da veruje u Vulinovu priču.Strašno.

  26. Kako to,nije pre toga imao. Problema vrseci ime novanja funkcija na kojima je bijo ,od strane SAD..?

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.