Bogat program za Dane Laze Telečkog očekuje goste ove manifestacije u novobečejskoj opštini, koja počinje danas, 14. oktobra, i traje do 16. oktobra.


Prema najavi organizatora, prvi put će biti izvedena i predstava iz sopstvene produkcije, a glumac zrenjaninskog pozorišta Jovica Jašin izvešće praizvedbu monodrame Ace Popovića „Franš d Eper na Južnom bulevaru“ u režiji Ljubosava Majere.

Pretpremijeru ove predstave imali su priliku da vide Novobečejci 7. oktobra, dok će premijera kojom se otvaraju Dani Laze Telečkog biti u kafani Mažestik u Kumanu, 14. oktobra. Istog dana u popodnevnim satima za decu je pripremljena lutkarska predstava „Ekološka bajka“ pozorišne trupe „Spot“ iz Novog Sada.

U subotu 15. oktobra za decu je organizovana predstava „Priče ptice lažljivice“ Jovana Carana, dok će u večernjim satima biti izvedena predstava „Anđela“ Stevana Koprivice, pozorišta „Tragovi“ iz Beograda. U nedelju 16. oktobra nastupiće zrenjaninsko pozorište „Toša Jovanović“ najnovijim komadom Tene Štivčič „Ne moš pobeć od nedelje“ u režiji Slađane Kilibarde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari