Danica Grujičić: Protiv Jugoslavije je 1999. vođen nuklearni i hemijski rat, osiromašeni uranijum doveo i do steriliteta muškaraca

Ostavite komentar


  1. sanirajte elektrane i podignite realni standard života pa će i zdravlje da se popravi.. mnogo je lakše sedeti i ne raditi ništa, samo upirati prstom na probleme sa populističkom pozadinom..

  2. Danice a sta si pricala pre 10 godina a sad glumis pazljivu ministarku

  3. I pored toga što ste se stavili na čelo kriminalnog režima, poštujem Vas i cenim Vaš rad. Istrajte u Vašim zahtevima. Nastavite istragu o uticaju osiromašenog uranijuma i hemijskog zagađenja u toku NATO agresije. Nemojte da ćutite kao ovaj naš bedni izdajnik. Larma samo u dogovoru sa njima, a radi sve suprotno. Baš kao što je i istragu zaustavio. Napred Dano.

  4. Kod mene je došlo do steriliteta zbog nemaštine. Kad god sam pokušavao sa ženom na pola mi padnu na pamet krediti i sve propadne. Tako je godinama.

  5. Kriv joj uranijum, a što je cela zemlja u deponijama, plastičnih kesa i na krošnjama, reke pune kanalizacije, prljavštine svuda.Histerično opsednuta.

  6. Pa zbog toga sada vodi toliku kampanju protiv pusenja. Bolje da obezbedi sredstva da se lece ljudi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.